【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
有幾耐無試過夜麻麻落街食杯麵
好想食 但又怕唔健康

我都想食香辣海鮮

屋企長期有杯麵

屋企長期有營多&炒麵皇

破壞神黎到都唔怕
好撚想食呀

中出鯽鯡早晨
各位早晨
好想食 但又怕唔健康

我都想食香辣海鮮

屋企長期有杯麵

屋企長期有營多&炒麵皇

破壞神黎到都唔怕
好撚想食呀

心動不如行動
好想食 但又怕唔健康

我都想食香辣海鮮

屋企長期有杯麵

屋企長期有營多&炒麵皇

破壞神黎到都唔怕
好撚想食呀

心動不如行動

大量購入 做廢青
好想食 但又怕唔健康

我都想食香辣海鮮

屋企長期有杯麵

屋企長期有營多&炒麵皇

破壞神黎到都唔怕
好撚想食呀

心動不如行動

大量購入 做廢青

佢已經係廢中
好想食 但又怕唔健康

我都想食香辣海鮮

屋企長期有杯麵

屋企長期有營多&炒麵皇

破壞神黎到都唔怕
好撚想食呀

心動不如行動

唔健康丫
好想食 但又怕唔健康

我都想食香辣海鮮

屋企長期有杯麵

屋企長期有營多&炒麵皇

破壞神黎到都唔怕
好撚想食呀

心動不如行動

大量購入 做廢青

唔購都已經好廢
好想食 但又怕唔健康

我都想食香辣海鮮

屋企長期有杯麵

屋企長期有營多&炒麵皇

破壞神黎到都唔怕
好撚想食呀

心動不如行動

大量購入 做廢青

佢已經係廢中

俾馬寶發現左添

上回講到喺會客室內,詩琳一直都抽Brian水~
只有專心喺Brian既肉體上~完全無留心喺Brian既教導之中~
詩琳仲有好多野都唔明,Brian見就到Lunch時間,就諗住同詩琳一齊食~邊食邊教~
詩琳梗係話好啦~
但俾岩岩同老闆啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪完既Doris知道詩琳同Brian食Lunch,又話要Join埋一齊喎~
3P?!
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 02-半年之後] PART 05

Doris已經拎齊晒D野...

嘴角含春咁既樣...彈下跳下咁向住公司門口方向彈過去...

睇黎人類已經阻止唔到Doris出水架喇...

所以話...其實我都唔算得上好淫姐~對比起Doris黎講~

出到去公司門口,我就已經見到Doris貼實晒Brian咁...

Doris個樣真係好似想食左Brian落肚咁...
使唔使咁喉禽丫?

而Brian就梗係好似尷尷尬尬想同Doris保持返D距離啦~‌

呢個Brian又真係過份正經~

正所謂有食唔食,罪大惡極~美女廚房,食左先講~

人地都送到埋嘴邊,你係咁易舐下都唔係好過份姐~
『Brian…Doris話想...』我都未將我想講既野講完...

「我想跟埋你地一齊食Lunch喔~因為呢...我都真係有好多野唔明架...又成日都俾D客問到口啞啞喎...好尷尬架嘛…」Doris就搶住講...

仲要個樣鬼咁楚楚可憐咁...

淫婦扮可憐...真係另有一番風味...

「係丫係丫…好尷尬架...好尷尬架...」Brian就真係尷尷尬尬咁既樣喇~

「你都話係呢~咁你都唔會介意...同我一齊...食Lunch...俾我學下野架呵~」Doris放左幾下電...仲壓埋對豐乳去Brian隻手臂道!

嘩…真係進取到呢...
「唔介意...唔介意...」Brian超級尷尬咁避開Doris...彈到埋我身邊...

『係喇係喇~唔介意喇~唔介意喇~𨋢都未撳幾時先落到去丫?』我就隔一隔開Doris~再推一推Doris去撳𨋢~

唔好話我係賤女人喇~

我賤極都唔會好似Doris咁既~

Doris係點?好明顯啦下話~
我地一行三人搭𨋢落到樓下,都係打算食個茶記穩陣~

沿途我就梗係企喺Doris同Brian中間啦~

俾Doris呢隻蜘蛛精行近Brian呢個唐僧既話...真係唔使旨意取得成西經~

蜘蛛精?唐僧?取西…經?

咁我係唔係孫悟空?

孫悟空?講笑咩~我覺得自己似係白骨精多D囉~
不過以Doris呢種咁進取又唔知羞既淫婦性格,我當然就招架唔得幾多啦~

入到茶記坐卡位,Doris就一個閃身坐喺Brian身邊~

Brian就俾Doris夾左埋牆~

唉~我仁至義盡架喇~

你破唔破戒就要睇你道行有幾高喇~
三條友好快咁叫晒ABC餐~

本來打算繼續問返頭先喺會客室未問完既野~

之但係...

「係呢係呢~你D皮膚咁好~係唔係有做開Facial架?」Doris摸下摸下Brian塊面...

嘩…咁快就出手喇?
「下下...ER...有時我老婆悶悶地會幫我搞下咁囉...」Brian尷尷尬尬咁避下避下...

「嘩~你D肌肉都幾Firm下架喎~有做開GYM架?」Doris又摸下摸下Brian隻手臂...

嘩…摸手喎...

「無丫…無丫...可能有兩個小朋友要湊掛...」Brian避到貼晒埋牆咁...

「嘩~連大髀都好Firm喎~」Doris仲摸到落Brian隻大髀道...

嘩…摸腳喎...
「係丫…係丫...要湊兩個小朋友真係唔易架...」Brian面都青埋咁...

無錯~係面都青埋~

Brian真係好驚Doris咁~

Brian係感覺到自己既人生安全受到威脅~

又好難怪既~

Doris都咁明目張膽~再呆既男人都會Get到啦~
不過睇佢地兩個你攻我守咁...又真係幾好笑~

所以我都無打算阻止Doris~

我更加唔會諗住去救Brian~

我都話左架啦~我最多都係一隻白骨精~又點會去救唐僧呢?

呢D時候,就梗係食住花生睇好戲啦~

我又真係幾想睇下Doris可以做得出D乜~
睇住Doris不停咁侵犯Brian~

「我想試下你條...腸仔喔~」Doris又性暗示下~

「哦哦...俾晒成條你...」Brian又扮晒傻咁~

「你都試下我塊西~生菜丫~」Doris又再性暗示下~

「哦哦...好好...」Brian又繼續扮晒傻咁~

「我想試下你杯凍檸茶丫~」Doris一手就拎左Brian杯凍檸茶黎飲~

「嗯嗯...」Brian完全無反抗既能力咁~
「嗯~你嗰杯甜好多喔~要唔要試下我嗰杯丫~」Doris成個重甜樣咁~

「唔...唔使喇...唔使喇...」Brian就連自己嗰杯俾Doris飲過既凍檸茶都唔敢再飲~

睇住佢兩個...一個就淫到出晒水咁既樣~另一個就正經到收晒皮咁既樣~就真係覺得好好笑~

食住花生開開心心咁睇左差唔多成個鐘~

係無傾過公事架~

我對一陣要Sale俾個客既電子課本仲係有好多唔明架~

呢次真係舔舔屎~
『咁我去見客先喇~』係時候去受死喇~

「嗯...部電腦OK架喇~」Brian交一交部MacBook Pro俾我~

『唔該晒~我今日唔返黎架喇~聽日先還返俾你啦~』有MacBook Pro係唔係會順利D?

「嗯嗯~無問題~無問題~」Brian好似對我好放心咁~

「係丫係丫~無問題無問題~你安心上路啦~我會同Brian返公司架喇~不過你要記住今晚要一齊上Cap Cake班丫~」Doris好似已經好心急咁趕我走...
『知喇知喇~今晚一齊上Cap Cake班嘛~好喇好喇~咁我就安心上路唔阻你喇~』我就同Doris打左個眼色~

大家都係女人~明架喇~

Brian立即同Doris保持兩秒距離:「咁...小心D喇...拜拜...」

『嗯嗯~聽日見啦~拜拜~』我就同Brian仲有Doris揮過手後轉身走~

小心D?

要小心嗰個...好似係你喎~唐僧~

今晚出完

三句預告

背住Brian同Doris走~

要去個客間學校...又要搭地鐵...又要轉巴士...

呢個鐘數搭公共交通工具都好D~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞