【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
魯芬RIP

rip

Sad左成日
沉迷衝峰21

睇緊龍珠超

馬寶
沉迷衝峰21

惡魔蝙蝠幽靈

我都係睇返D毒L動漫
各位早晨
各位早晨

小有喎咁早起身今日好凍
各位早晨

小有喎咁早起身今日好凍

多重衫出擊
星期四仲凍
各位早晨

小有喎咁早起身今日好凍

樓下又裝修囉屌
凍咩 好暖喎
各位早晨

小有喎咁早起身今日好凍

多重衫出擊
星期四仲凍

點解我唔覺得凍既
各位早晨

小有喎咁早起身今日好凍

多重衫出擊
星期四仲凍

點解我唔覺得凍既

因為你姼
各位早晨

小有喎咁早起身今日好凍

多重衫出擊
星期四仲凍

點解我唔覺得凍既

因為你姼

邊係姐

上回講到詩琳幫阿Ken含~
阿Ken好粗暴咁捉住詩琳咁頭抽插佢個嘴仔~
搞到詩琳勁辛苦~
最後仲插到實一實黎射添~
詩琳唔吞都唔得~
呢個阿Ken真係超賤格~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

我吞左幾啖口水…嘗試將殘留喺喉嚨裏面既濃烈精液都吞晒落肚...

「你唔係好鍾意俾我插實晒黎射~直接吞晒我D精液落肚架咩?」阿Ken仲要企直個人...條軟軟地但仲係好粗下既JJ就喺我面前...喺我嘴仔前彈下彈下...

你估我唔知你想點丫?

你都係想我再舐你個龜頭幾下...再啜一啜D精液出黎...用個嘴仔幫你清理一下咋嘛…

『咁唔係次次都咁想架嘛…』我先唔會再咁順你意去滿足你...

我喺床頭盒紙巾盒裏面隨手拎左幾張紙巾...

包住阿Ken條軟軟地既JJ...抹左幾下...又Chok左幾下...又抹下由馬眼流出既精液...
阿Ken睇落好似好失落咁...

射完之後無得再俾我用個嘴仔清理下...錫下個龜頭...有D失落...

不過阿Ken又無再有任何要求...

始終都係岩岩射完...

岩岩射完既男人係少D要求架喇~
幫阿Ken隨便咁清理左一陣之後,我都係快快手手走去沖涼...

你知架啦~阿Ken性慾咁強~我怕佢好快又想要~

到時真係唔係單單含到爆咁簡單...

分分鐘真係推我落床姦左我都似...

情侶關係點算係姦?

邊個話情侶關係就唔可以係強姦?

唔想又夾硬黎就係強姦架啦~

所以拍緊拖既男士們要記住,你女朋友唔想既時候,千萬唔好霸王硬上弓丫!
我都係快快手手拎齊D衣物入浴室梳洗下~

刷到把口乾乾淨淨~洗埋頭~洗云晒全身~

戴返個白色Lace花紋Bra~

著返條絲質白色Lace花紋底褲~

再著埋件白色大Tee~

整理好晒~我就出返去個廳道~
阿Ken都一如既往咁~赤裸裸咁~只係著住條紅色孖煙囪咁~煮好晒早晨~

『餐腸麵?!』我望一望檯面上...兩碗餐腸麵...

「係丫~怕你火腿腸仔蛋食到厭丫嘛~咪轉下口味囉~」阿Ken講到好似好為我著想咁...

『咁都可以煮下炒麵白粥架姐...』仲食唔夠多腸咩...

「乜你鍾意食中式早餐架咩?」阿Ken隨口問一問,拎起對筷子準備開餐...
『無話鍾唔鍾意既...轉下口味丫嘛…無咁悶丫嘛…』又係你話怕我食到厭...

「哦。」阿Ken完全唔上心咁“哦”左一聲就開餐...

唉...算...反正又唔使我煮...好既一餐唔好既一餐...有得食就算啦...

我都拎起對筷子開餐~

『係丫~得閒幫我睇下麵包機丫~我想自己整下麵包~』呢期好多姊妹都話自己整麵包食好過癮~搞到我都想整埋一份~
「你有時間整咩?」阿Ken一邊睇住自己部手機,一邊食麵...

『無話無既~放假咪整下囉~』你理得我有無時間姐~

「聽人講自己整麵包好麻煩架喎...」阿Ken仲係睇住自己部手機撳撳撳...

『有幾麻煩姐?買D麵粉返黎加D水攪攪攪攪攪完倒落去咋嘛…』係麻煩都係麻煩到我姐...

你理咁多做乜姐...
「咁都唔夠麻煩?你最怕麻煩架啦...一陣買左返黎玩左唔夠幾次就嫌麻煩又放埋一邊...上次話見陳豪玩沖咖啡好好玩咁...又叫我去買咖啡機返黎...沖左唔夠四次就話嘥時間...沖三合一好過...部機咖啡咪又係俾我收埋左入個櫃入面...」阿Ken望到自己部手機實一實...一眼都無望過我...

『點同姐...上次係睇陳豪玩得過癮...今次係聽班姊妹講架嘛…點丫?講咁多係唔係唔想幫我睇丫?』我就知你架喇...講咁多都係唔想做咋嘛…

你地D男人...瞓喺床上既時候就乜都得...射完就乜都唔鬼記得...
「唔係…得閒幫你睇啦下...」阿Ken仲係好唔上心咁...

『你係幫我睇先好...』講到咁Hea咁...

「嗯...」仲要Hea住黎“嗯”...

唉...男人...

算啦~算啦~

係咁架喇~係咁架喇~

我都習慣晒架喇~
成日話男朋友有幾多億樣用處~

實際上?佢唔想做就唔會去做~

唔好話會唔會去做~

過兩日問返佢丫~佢仲可以答你:「下?有咩?你有講過咩?」咁添~

無心裝載...
D男人個腦就係裝住你幾時黎M~有幾好揸~有幾濕~有幾好砌~

其他?乜都唔記得架喇~

唉~算啦~算啦~係咁架喇~係咁架喇~

我講就講左架喇~

佢會唔會幫我留意就佢鍾意啦~
快快手手食完個餐腸麵~快快手手走去換衫~

阿Ken又快快手手咁跟住我...

我喺個衣櫃裏面拎一拎件白色短袖恤衫...薄身D既黑色中袖外套...黑色短裙...放到床上...

阿Ken又坐定定咁望住我...

我就快快手手咁除件白色大Tee...
「睇你換衫真係好頂癮~」阿Ken笑淫淫咁...

『Dry睇已經夠頂癮喇?要唔要幫我著丫?』我又古古惑惑咁問一問~

「有得玩換衫公子我又唔客氣喇~」阿Ken又笑淫淫咁行到埋黎我面前...

阿Ken拎一拎起我件白色短袖恤衫...

我就攤開對手...企定定咁等阿Ken幫我著~

阿Ken又好細心咁幫我穿上...幫我扣上衫鈕...

由下而上...好細心咁逐粒逐粒扣...

我仲以為阿Ken除人地件衫就叻~估唔到著衫都咁叻丫下~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞