【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
今日巴士壇野好似好正
各位早晨

8半堂攰死

一半又俾樓下拆樓嘈醒
醒左落床佢又唔拆
諗住左訓返落床佢又再拆過
我屌佢老母

快啲落

而家勁攰囉屌
今日巴士壇野好似好正

好丫好丫 玩野丫玩野丫
老老柒柒的士佬又好巴士佬都好一樣咁仆街
抄鳩埋D搵食車就最開心

上回講到Doris又要一齊食Lunch~
三人行去到茶記,Doris就心急如焚咁向Brian發功~
Brian當然就好避忌~
而詩琳就無諗住要救Brian~
因為詩琳並唔係孫悟空~最多都只係白骨精~
詩琳當睇戲咁睇左成餐Lunch~又係時候要出發見客喇~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

背住Brian同Doris走~

要去個客間學校...又要搭地鐵...又要轉巴士...

呢個鐘數搭公共交通工具都好D~

因為都無乜人~

有位坐~

又唔使同D長者爭優生坐~
坐地鐵就真係幾爽~

之不過轉到坐巴士就陰公豬喇...

我一上到巴士,就已經Feel到喺我背後好似有個人鬼鬼祟祟咁...

好似跟得有D貼...又好似拎住部手機唔知點咁...

我就唔係好理佢啦...諗住坐上上層...
行緊樓梯上去之時...我又偷偷地望下後面...

我見到個肥佬拎住部手機...仲要反轉黎拎...

好明顯就係想影我裙底啦...

我就急急腳咁行快兩步...避一避開個變態佬...唔俾佢再影落去...

我一上到上層...成個上層都無乜人...就只有幾對公公婆婆坐喺道...
長者竟然會坐上層又真係奇聞~

又話D後生既同D長者爭優生座~

而家下面大把位又唔落樓下坐~

真係唔明而家D人諗乜~

不過算啦~我都唔理得人咁多架喇~

自由丫嘛~趁住仲有自由就好好享受喇~
我就搵左個後少少既窗口位坐一坐低~

點知頭先跟喺我後面個肥佬立即坐到我身邊!

點丫?成個上層仲有咁多位唔坐,係要坐喺我隔離架喎...

我打量一眼身邊個肥佬...

坐喺我身邊都同我差唔多咁上下高度...
頭髮油淋淋咁...

戴住副粗框眼鏡一D都唔斯文...

仲鬼咁鹹濕咁...

頂多都係斯文敗類...

著住軍綠色既格仔恤衫...卡奇色既多袋長褲...籃球鞋...又係籃球鞋!

真係柒到呢...
我睇個肥佬都成三十幾四十歲人架啦...仲係咁柒咁毒咁...

我本來對D大大舊舊就算係叫做大隻既都已經無乜好感...

而家仲要係肥毒矮柒醜...

仲要俾個三十幾四十歲既中年肥毒矮柒醜坐正喺我隔離...

點丫?想點丫家陣?

唉...反正都仲有段路程先到間學校...我都係唔好理咁多…合埋對眼當時運高咩都見唔到算...
我合埋對眼...扮晒唔理個中年肥毒矮柒醜咁多…

但對住呢D人呢...你扮晒唔理...佢就會搞下你...

我只係合埋左對眼唔夠一分鐘...就已經感覺得到有隻肥大既尾指掂住左我條短裙邊...

嗱...好明顯係試探啦~

你話我話啦~如果我Keep住唔郁,感覺唔到咁既樣,條中年肥毒矮柒醜一定會變本加厲~
呢頭我都未講完姐,條中年肥毒矮柒醜隻尾指就向住我隻大髀伸落去...

由於我條短裙本來就有D短...

再加上坐低左...拉高左少少...真係成對大髀出晒黎...

條中年肥毒矮柒醜就好容易咁用隻尾指掂到我粉嫩既大髀肉...

都話架啦~都話架啦~

呢D咁既中年肥毒矮柒醜就係識得抽我地呢D弱小既少女水架姐~
我就繼續合埋對眼...將對腳貼埋去車廂邊...

想抽我水?你話你係型英帥靚正就話姐~

肥毒矮柒醜?我先唔會俾你得逞~

巴士繼續行駛...

但過左唔夠一陣...條肥毒矮柒醜就貼一貼個肥大身軀過黎...
頂...所以話我真係好憎D死肥佬坐隔離!

你話骨精強咁既款既,我都可以扮晒唔覺意咁一撞就撞開佢~

但好似肥龍咁既肥大身軀...真係好似成座泰山咁壓埋黎...你想擋都擋唔住...

我就只好一直縮...一直縮...

條肥毒矮柒醜就一直迫埋黎...迫埋黎...

我仲感覺到條肥毒矮柒醜個身鬼死咁熱...
架巴士D冷氣又好似壞壞地咁...搞到我又熱又焗咁...

條肥毒矮柒醜係咁迫埋黎...迫到我都已經縮埋一角...

點丫?係唔係想夾扁我丫?

條肥毒矮柒醜迫埋黎都仲唔夠...又要伸隻肥粗尾指過黎...伸到埋我隻大髀道...

條肥毒矮柒醜隻肥粗尾指就喺我大脾道掂下掂下...掃下掃下...仲好似想攝入我大髀同張凳之間...

你唔單止係條肥毒矮柒醜...仲要係條肥毒矮柒醜既變態佬...
我就翹一翹隻腳…等條肥毒矮柒醜無癮...

但原來我咁做,係唔可以令條肥毒矮柒醜心息...

反而仲令佢好似更興奮...誤以為我俾機會佢咁...

條肥毒矮柒醜直接伸左隻手喺我隻大髀下面!

仲要係攝實左嗰隻!

因為條肥毒矮柒醜隻手實在太肥太大隻!
點丫?係唔係真係咁狼丫?

我而家擺到明避開你架啦...你都仲係要非禮我...仲要越黎越過份...

條肥毒矮柒醜仲係要繼續迫埋黎...繼續攝隻手入黎...

我已經感覺到佢手背有D汗...

肥佬既汗丫!點頂丫?!

仲要繼續越攝越入...攝到掃到我條短裙邊...越攝越去到D更重要既部位...

攝到掃到我條底褲邊...仲要繼續攝入去...就快攝到入我個屁股...就快掂到我個屁股!
我頂...又要有汗...又要係條肥毒矮柒醜...仲要係中年阿叔...

俾個中年肥毒矮柒醜阿叔抽水...真係好難頂...好難頂...

究竟有無人可以幫下我丫?

我緊緊咁合埋雙眼...好似俾鬼壓咁...

有無人可以幫下我丫?成個上層都係得D老鬼喺道...唔係耳又聾就係眼又矇...邊鬼道會有人幫到我丫...
條肥毒矮柒醜仲要越壓越埋...隻手又攝晒入我屁股下面...

我...我...我真係...忍無可忍喇!

我立即彈起身:『唔該!』

條肥毒矮柒醜嚇左嚇,側側地身讓我出去!

條肥毒矮柒醜咁鬼肥,讓左我都行唔到啦!

我就用個屁股撞一撞開條肥毒矮柒醜,行返落樓下嗰層!

仆你個街...唔好話靚女無火!

咁樣俾條肥毒矮柒醜抽水法...核爆都似呀!

今晚出完

三句預告

我怒氣沖沖咁衝到落樓下之後,真係連位都唔想坐!

企喺落車道門前!揸到碌扶手實一實!

真係好鬼死扯火!
好撚想喺巴士抽靚女水呀
好撚想喺巴士抽靚女水呀

落到樓下會唔會又俾人抽
好撚想喺巴士抽靚女水呀

落到樓下會唔會又俾人抽

俾人女女女添呀
好撚想喺巴士抽靚女水呀

落到樓下會唔會又俾人抽

俾人女女女添呀

報驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞