【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
直接摸大髀?!呢個曾主任會唔會過份左D丫?!

你唔係真係當我無感覺架嘛?!

你唔係真係覺得我唔識得反抗架嘛?!

你唔係真係覺得我會任你摸丫嘛?!

曾主任真係當正我唔反抗就任佢摸...佢隻手真係摸下摸下我隻嫩滑大髀...仲要俾少少力咁搓一搓...

頂你個肺真係唔反抗下就變本加厲...
『可能係...可能係...』我推一推開曾主任嗰隻喺我大髀上既鹹豬手…

「嗯嗯...」曾主任就有D無癮咁望住個Mon...

而家D男人真係...唔反抗下都唔得...

『係喇~真係撳下一步之後就有選單俾我地撳落去揀公開定私人啦~』我就繼續扮晒無野咁做示範~

「嗯嗯...」曾主任亦都好似無乜多餘既舉動...
『揀好再Save埋就會上雲端架喇~』好彩呢Part都唔算太大問題...

「嗯嗯...上一次咪話Chrome好似有D地方Load唔到既~咁解決左未呢?」曾主任又問一問...

『呃...呢層呢...』我又喺個電子課本上撳下撳下...

死喇...上次係話邊道Load唔到話?

唔係好記得添...

呢D咁技術性既問題真係好難記入腦架嘛…
『唔...唔...』我又好專心咁搵下搵下...

搵到個人都有D熱熱地...(最主要原因都係因為曾主任坐得太埋...)

死喇...喺邊呢?又係邊樣問題呢?

完全無印象添...

就喺我搵到成身都熱辣辣之時...

「呢~呢道丫嘛~」曾主任隻手繞一繞過我背脊!一手就攬實左我條小蠻腰!

攬腰?!會唔會過份左D呀?!

今晚出完

三句預告

曾主任攬實左我條小蠻腰之後...

「係呢道喇~係呢道喇~撳入去啦~」曾主任仲要扮晒無野咁叫我撳個按鈕...

你咁樣攬住我都可以扮無野?!
知不知對你牽上萬縷愛意 每晚也痛心空費盡心思
這小子欲斷難斷這故事 全為愛上了你偏偏你不知
孫耀威真係唱得好有Feel

做好心得惡報~心情好低落
再抱擁多次 再挽手多次
再可不可以回到輕吻嘴邊相約點
遺憾歲月總停不了

聽下聽下又真係幾好聽既
再抱擁多次 再挽手多次
遺憾歲月總停不了

聽下聽下又真係幾好聽既

根本就好聽
再抱擁多次 再挽手多次
遺憾歲月總停不了

聽下聽下又真係幾好聽既

根本就好聽

好聽到眼濕濕
留名
留名

柚子妹妹
慢慢 慢慢沒有感覺
慢慢 慢慢我被忽略
你何忍看我憔悴
沒有一點點安慰
慢慢 慢慢沒有感覺
慢慢 慢慢我被忽略
你何忍看我憔悴
沒有一點點安慰

慢慢 慢慢心變成鐵
慢慢 慢慢我被拒絕
你何忍遠走高飛 要我如何收拾這 愛的殘缺

做好心得惡報早晨
各位早晨
出面好撚凍
要落街食野 唔知會唔會凍死街頭

今日去上水,就嚟結冰

今日去上水,就嚟結冰

岩岩落完街都凍死咁制
上水結冰吧
凍到對手打唔到字咁制
喺道諗緊今晚點訓

上回講到詩琳一路講解個電子課本俾曾主任聽,曾主任就一路性侵詩琳~
又摸大髀又攬腰咁~
而家D教畜真係~唉~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

曾主任攬實左我條小蠻腰之後...

「係呢道喇~係呢道喇~撳入去啦~」曾主任仲要扮晒無野咁叫我撳個按鈕...

你咁樣攬住我都可以扮無野?!

會唔會無恥左少少呢?

你唔係真係諗住閂埋左道門就當正自己入左夜總會,話攬女就攬女丫化?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞