【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike

今晚出完

三句預告

阿Ken幫我扣好晒鈕之後,就輕輕手托一托我對小饅頭!

『點丫你~』咁多手~

「忍唔住要摸下你丫嘛~」阿Ken摸多兩摸我對小饅頭後,就喺床上拎起我條黑色短裙...
心不在焉勁多錯字添

今日唔知做乜成日做錯野

今日唔知做乜成日做錯野

因為未習慣放完假

今日唔知做乜成日做錯野

因為未習慣放完假

好有可能
我又真係仲好HEA咁

今日唔知做乜成日做錯野

因為未習慣放完假

好有可能
我又真係仲好HEA咁

+1, 成日都好想瞓晏覺

今日唔知做乜成日做錯野

因為未習慣放完假

好有可能
我又真係仲好HEA咁

+1, 成日都好想瞓晏覺

我係痴痴呆呆咁
刷到把口乾乾淨淨~洗埋頭~洗晒全身~

唔係云架咩?

做好心得惡報早晨

唔係云架咩?

而家先知添 呢次仆街喇

唔係云架咩?

而家先知添 呢次仆街喇

喺紙言度執返啱佢

唔係云架咩?

而家先知添 呢次仆街喇

喺紙言度執返啱佢

岩岩喺自己個File執左D
我會好好記住統一用返個“勻”字
樓下又拆樓
9:15就醒左
咁就出文啦!
咁就出文啦!

攰到諗唔到野
咁就出文啦!

攰到諗唔到野

都叫左你咪咁夜仲係到鋤女, 知你姼啦
咁就出文啦!

攰到諗唔到野

都叫左你咪咁夜仲係到鋤女, 知你姼啦

邊係者
係夜難人靜

上回講到詩琳俾阿Ken口爆完,就快快手手入浴室清潔~
洗到乾乾淨淨之後就出黎食早餐~
阿Ken好求其咁煮左個餐腸麵~詩琳就唔係好滿意啦~
詩琳叫阿Ken買返個麵包機返黎~
但阿Ken又好似唔多願咁喎~
男人~射完就乜都唔理~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

阿Ken幫我扣好晒鈕之後,就輕輕手托一托我對小饅頭!

『點丫你~』咁多手~

「忍唔住要摸下你丫嘛~」阿Ken摸多兩摸我對小饅頭後,就喺床上拎起我條黑色短裙...

阿Ken跪到喺我面前...

我穿一穿對腳入條黑色短裙入面...

阿Ken慢慢咁拉起條黑色短裙...眼甘甘咁望住我對腳...拉條黑色短裙上黎...

沿住我對小腿...上到黎我對大髀...又眼甘甘咁望住我條白色Lace花紋底褲...
『點丫你~望夠未丫?』我恥笑一下阿Ken~

「點望都望唔夠~」阿Ken拉一拉起我條黑色短裙...幫我攝好件衫...著返好...拉好位...扣一扣好鈕...

『你真係好鹹濕~』我摸一摸阿Ken條JJ...

原來阿Ken條JJ已經變左條大巨棒~

正一鹹濕仔~
「咁你真係好正丫嘛~」阿Ken想攬住我...

『係喇係喇~』我就無俾阿Ken攬住~走去個櫃道拎埋對船襪出黎~

「唔著黑絲?」阿Ken意淫淫咁問一問~

『唔喇~天氣咁熱...唔想著丫...』話就話冬暖夏涼姐...

而家香港既夏天咁熱...熱起上黎出晒汗搞到對黑絲都臭晒咁點算?
「但黑絲正D喎~」阿Ken仲係想我著黑絲咁...

『唔喇唔喇...』我快快手手著埋對船襪...

「咁...俾我J埋先啦~」阿Ken已經拎左條巨棒出黎...仲對住我Chok左幾下...

『唔喇唔喇...你今日又要當值...車唔到我返工...我無時間俾你慢慢J喇...』我就快快手手紮埋條高馬尾...

「J一J姐~好快姐~俾我望住裙底黎J好快就射架喇~」阿Ken仲係對住我黎Chok...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞