【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(二)

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
我都想抽水

我又要抽
心情突然有點低落
心情突然有點低落

好多人撐黑社會
心情突然有點低落

好多人撐黑社會

D人戇鳩架真係
我真係好撚嬲
心情突然有點低落

好多人撐黑社會

D人戇鳩架真係
我真係好撚嬲

幾時中美開戰,車粒核彈過嚟清場算啦
心情突然有點低落

好多人撐黑社會

D人戇鳩架真係
我真係好撚嬲

幾時中美開戰,車粒核彈過嚟清場算啦

老老柒柒真係攬炒無咁嬲
各位早晨
點先可以開開心心
點解人要有感情呢
點解人要有感情呢

又失戀
點解人要有感情呢

又失戀

咩又姐
點解人要有感情呢

又失戀

咩又姐

姼飛揚,我細細個就聽過呢個名喇
點解人要有感情呢

又失戀

咩又姐

姼飛揚,我細細個就聽過呢個名喇

我係一隻無雀仔既腳
有乜歌好聽 可以俾我自虐下

古巨基既心跳回憶

古巨基既心跳回憶

無論事隔多年我也心跳 最後和你雖如我那所料

上回講到詩琳企喺道俾D狗仔𥄫下𥄫下,曾主任就落左黎接詩琳~
詩琳跟住曾主任上去既時候,都總係鍾意貼住樓梯邊行~
俾下面D狗仔狗公𥄫住裙底咁行~
行到上去,入到間細小既會客室,又係D俾人姦左都唔知咩事既會客室~
同曾主任傾唔夠幾句,曾主任就向詩琳伸出魔爪!
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

呢個曾主任真係...

其實上次黎已經係咁...

開頭傾野就扮晒正經咁...

傾唔夠幾句就開始迫埋黎...

仲好似講埋D衰野咁…

係估唔到今次都係第二次見...前戲都未做足...咁快就黎料姐...
『梗係會繼續Keep住Up架啦~咁我地都仲有同其他學校合作架嘛~所以係會不停~』我就盡量縮埋D...

「咁我地Up上去既題目會唔會俾其他學校抄左去用架?我地呢D比較保守既...唔係咁鍾意多P架咋喎~」曾主任又用個膊頭撞一撞我...

自撚獅...

『唔會唔會~嗱~呢道有寫架嘛~我地出既就係公開既~所有學校都會用得到既~至於你地各間學校放上去既題目都會標記住私人~就只有你地自己間學校先睇到~當然你都仲可以自己Set俾唔俾其他學校睇到~就連俾唔俾自己學校其他老師睇到都有得Set~』睇你懶過鬼咁既樣都知你唔會有題目放上去架啦~
「哦~咁都好D~你知架啦~我地做教育既好講求私隱架嘛~」曾主任扮晒正經咁...

私你條命咩...自撚獅就自撚獅啦...

「咁呢...應該點Set架?」曾主任又扮晒想了解多D咁...

不過講到點Set...

死喇...我唔係好記得Brian講過係點Set添...
『呢層呢...』我就喺個電子課本上撳下撳下...

一路撳就一路諗...

『首先要整左條題目出黎先啦...』死喇...就連喺邊道開個整題目既視窗出黎都唔係好記得添...

我就掃下掃下塊Force Touch觸控式軌跡板...

死喇...係邊個按鈕呢...

我又唔敢亂撳喎...一陣撳錯就俾曾主任覺得我唔係好了解個系統...
我再掃多兩掃...

「呢個~」曾主任捉一捉住我隻手...撳一撳落個按扭道...「上次你教過我點建立題目架囉~你唔記得喇?」

曾主任仲要摸下摸下我隻嫩滑手仔...

『唔係唔係~只係我平日仲要應付小學嗰D電子課本...一時之間Load唔切姐~』咁快就出手...

呢個曾主任...肯定係見我上次都無乜點反抗...今次就想快D出手...
上次同佢傾左成兩個幾三個鐘,見佢最多都係摸下手仔我就由得佢...

講真嗰句...如果唔係太過份既話...我都唔會下下警告人...

唔想得罪個客又好...唔想麻煩都好...總之就唔想下下都要嚴肅咁警告人...

如果下下都要警告人唔好再黎既話,真係好唔得閒...

所以嗰D乜野遇到性侵唔好啞忍真係好多餘...

下下都要出聲既話真係日日都要上差館都似...
「哦~係丫~咁你都真係幾忙架喎~」曾主住仲要摸下摸下我隻手仔...

『OK咁啦...哈哈...係喇咁就係呢道啦...』我縮一縮開隻手...再放一放到喺個Keyboard上面...『Set個題目先啦...』

我求其打一打條題目...

「哦哦...」曾主任扮晒睇住個Mon...但個身就一路壓埋黎...

『係喇係喇…咁之後呢...個掣呢...』我搵下搵下個選單...

但就係唔多覺眼...
無既?無既?

無理由架喎…

我記得係呢一步架喇喎...

我記得Brian教我既時候黎到呢步就有個選單俾我揀公開定私人架喎...

「係唔係要撳下一步先有得揀架?」曾主任扮晒自然咁放左隻手落我隻大髀上!

由於我條短裙本身就已經有D短...再加上坐左落張軟身既梳化上...條短裙就扯得更加上...變得更加短...

曾主任隻手就直接摸住我隻嫩滑大髀...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞