痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
2019 黃宗澤
當年年少無知夠比人推到上台啦

黃德斌陳豪唱歌同古天樂一鳩樣難聽
古天樂咪又係同佢地一樣得一首歌

點解唔拎得投出嚟嘅獎?
我又唔覺佢同kay果首歌係低質膠歌喎
起碼好過cctvb果d 投完都係內定佢地自己既人
D人投得古天樂我估佢地都係想睇d 唔同既野
我最喜愛就係呢期人氣最高既野
donald trump如是 英國脫歐如是
民主係咁
trump 一早想做 大家唔好誤會
搵個輕鬆位都唔得
噤下年4大天王plug 一首
又攞唔攞得先
笑撚死 好有可能
記得以前家駒講過 香港只有娛樂圈係冇樂壇
好多人,講左好多次
唔係古天樂有問題
唔係投票機制有問題
係投畀古天樂嘅人果重最緊要夠爆嘅心態有問題
證明香港觀眾鐘意玩膠多過欣賞音樂
你識唔識分呀on9? 佢之前當選民間特首未做柒野架,依家做左柒野咪唔好撚選佢囉,呢啲咪民主社會囉

仲有最喜愛同最佳係兩樣野,文盲就由幼稚園開始讀起啦
最喜愛喎
如果三上悠亞唱廣東歌我都投三上
雖然容祖兒/Aga/JW都好聽
但係鐘意嘛
老實講一窩瘋投真係得啖笑
古天樂自己都無投放時間去做歌手
一個二個又話咩欠古仔一個交代
為投而投
同當年4眼坤拿咩男歌手一樣
晒撚氣
仲好意思話抺殺左其他歌手嘅努力
投票結果就係反映d人寧願揀個唔識唱歌嘅古天樂都唔想揀其他歌手呀柒頭
叫投票班人反省倒不如叫班歌手反省啦
真喺得啖笑
啲人同小學雞一樣
一句”我鍾意啊”就可以打橫嚟
你啱~最喜愛就投最喜愛
但仲有男歌手呢三個字
古天樂今年一首完整嘅歌都冇啊
又唔見你投子華神?
不過你又可以話”我係喜愛古天樂啊”
點解?
“我係鍾意佢唱幾句,係鍾意逼佢上台啊,你理得我?”
咁又係,你喜愛食屎冇理由唔俾你食
香港人
呢場交你贏,規則上你都啱,駁你唔撚倒
仲有一樣野你都叻過好多添
你厄人都特別叻,呃埋你自己

唔該咪話香港音樂廢,你哋一手造成㗎
你喜愛嘅男歌手咩質素,香港樂壇就變咩質素
點解?
“你喜愛”
講得好
用咩抹殺努力做point最on9
你忽上腦?古天樂當選會有實權整衰香港?

依家啲細路讀屎片架?
邊個攞獎夠膠咪贏囉
音樂喎 拎黎做背景姐
想聽古天樂唱埋副歌
Btw我「最喜愛」男歌手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞