痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
咁又未去到咁嚴重
證明無做馬囉
屌你最喜愛 唔係最佳呀
social media 同 kol 會冇利益而幫任何人拉票?平行世界呀?
羊群心理同存心玩野都係自由意志嘅一部分

未來見個拉票po我都有提出過,你證唔證明到有幾多人係食花生想睇古天樂出醜先?

叫哂Juno淫kay上台唱k唔通就唔老尷唔係鬧劇?
係古天樂番感言救返嗰part咋
冇古巨基
正評多過差評,姐係古天樂一個屌打哂所有歌手總和
古天樂有份唱,就應該有份參賽,參得賽就應該有機會拎獎。咁有咩問題?
依家係咪選唔到自己想要果個就要嘈?
咁出返個我最喜愛努力男歌手囉,到時又唔中再搞多個我最喜愛加油男歌手囉
咁就公平啦,咁就民主啦,其他人的意見就唔係意見,你同其他國家有咩分別?
因為呢個係年度頒獎禮,應該係根據嗰一年歌手嘅表現嚟投啊?最喜愛都應該係因為今年嘅歌而受喜愛?唔同Eason今年仲因為十年前嘅大碟受喜愛而拎呢個獎,係實至名歸?佢應該因爲今年嘅歌受喜愛才實至名歸吧。

我其實好鐘意古天樂,但如果佢係因為十幾廿年前嘅歌/好耐無唱歌,令大家覺得奇貨可居而投比佢,我覺得唔恰當,咁個獎嘅性質似乎變咗係樂壇遺珠獎/我最希望復出男歌手獎。古仔今年有半首浴室,當然都hit,但如果單憑呢首歌,真係有足夠嘅喜愛令佢獲獎?還是大家鐘意嘅係男朋友、今期流行?而佢出嚟唱嘅係男朋友,不是浴室,因為這是大家所期望的。
咁你即係質疑古天樂啲票係種返黎定佢唔夠資格拎呀?諗清楚先啦

同埋種票又係你自己估,又屈落黎,之前又屈人玩野,即係所有票都假既,一係種一係玩野,你投果個就實至名歸,全世界心入面最鐘意佢。
就算無都大把人投共喇
如果你覺得一人一票就係民主
咁無嘢好講
仲要比哂機會你分3輪投票踢佢走 理撚得你班fans買票又好,搵IT狗寫bot又好...

商台最慘 搞左叱咤咁多年d獎點比 代表咩都仲係未搞得清
講野用下腦先
利申冇投男歌手
因為知古天樂贏撚硬
淨係投左未來見
上面有巴打提過,古天樂有份玩係因為有半首歌
咁佢上台拎獎又唱左邊首歌?
大家係鍾意男朋友嗰陣嘅古天樂定係飾演藍定凌嗰個古天樂?
我明白冇需要分得咁開,但頒獎禮年年搞就係嘉許緊剛剛呢一年嘅事

我絕對服從賽制,但賽制本身係就好易俾人操縱
咁我話偽毒係種票種出來你又會否可以提出一樣嘅理據反對?
人地明知比人笑 都肯出隻歌 你淨係識拎keyboard打字
5毛 你睇清楚個獎係咩名先啦 唔識中文去香港嘅小學讀多2年先 你支那嘅小學d質素就係好似你咁撚樣架啦
人地一首歌足夠引起全港喜愛啦 有邊個唔鐘意佢呀 7頭 而家00後真係
電腦點計呀智障5毛 你打呢d野出嚟好唔好意思收錢呀
你喜愛一個歌手,無可能唔考慮埋佢過往嘅作品
偽毒過往有咩作品呀請問?
首歌好浪漫
唔通eason攞咩

whatever啦
楊千嬅有年無出歌都攞左
點鳩知,慘得過佢當年多人中意
根本嘈嚟就多9餘
呢個係最喜愛 又唔係最唱得/最努力歌手獎
有得俾人投佢 又有人投佢 咁佢攞有咩問題?
古天樂出席都係一種尊重 當係有啲noise俾人留意返香港樂壇咁唔好咩?
個獎係一人一票投出嚟
古仔呢期紅咪多人投票畀佢囉
民主機制就係咁架啦
證明香港而家有好歌手,但無天王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞