痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
睇左好幾個留言...佢地個意思都係
"投票果班一定係玩野"
依個諗法根本係以小人之心,度君子之腹.
我係樓主就搵窿捐
最喜愛呀,識唔撚識咩叫最喜愛。唔係最佳,唔係最努力。投輸左唔服上黎柒?
今年既話古天樂同kay 首共用浴室好正喎
投古天樂我最喜愛男歌手有咩問題???
juno隻碟係好認真做 我都有買
我自己都幾欣賞古天樂喺首歌嘅演繹同佢個人本身
但問題係我見到唔少人根本係見有得投古天樂好好玩先貪得意去投 而唔係真係出於欣賞佢喺音樂上嘅成就
其實如果今次唔係古仔拎 應該到有人開POST話造馬 點解咁多仔投古仔都拎唔到
突然想睇翻偽毒坤拎最男既post
睇黎哂氣啦 你真係當連登=主流咩
戈陣拎明明出面大吧人話好
投輸左上黎吠
你話咩我唔識民主
話你屌票就= 話你唔承認結果wo
之後我就唔識民主

係呀
你無講過

真心想睇下你搞到民主有幾多會仆得街
選舉就係咁,唔係個個咁理性
我揀某個候選人做議員既理由可以係因為佢靚
揀歌手亦唔一定要基於佢既努力、唱功

你當然可以批評選民質素
講個後果點點點
但最後結果就係少數服從多數
最喜愛就係最喜愛,完全係情感判斷,唔需要理性
依家玩嘢嘅人咪即係以上皆非嘅選項
香港未有但其他國家有
咪即係啲人覺得其他歌手未有資格拎
當然我唔反對有部份人純粹投機心態去投

仲有一個問題係依家呢五強
有實力嘅有三個已經拎過
咁自然投票意欲會低咗啦
你答到我未呀
定想繼續屈

俾你搞到民主咪白色恐怖囉
唔岩你心口就質素低 民智低 玩批鬥
仲邊有人敢講野呀
真心想睇你搞民主
ok 欣賞你咁直接,但我覺得咁唔係一個高質選民應有嘅行為
上面有真.古仔fans出現,我都有恭喜佢偶像攞獎
但對於玩嘢嗰啲我係真心鄙視
咁點樣唔識民主呀
你逐句逐句黎呀
最慘係古仔同kay首歌明明認真野,俾你地講到好似係古仔9流流出膠歌令觀眾覺得好玩而投佢

最好笑係話咩屌佢都係自由民主既一部份,係呀,但我地咪同你理論你點解屌錯囉 有唔俾你講野咩
我見到唔少人根本係見有得投古天樂好好玩先貪得意去投

你點睇到唔少人貪得意先去投?? 你係現場逐個問佢地點解投古天樂??
希望你指責人地貪得意去投之前比翻D例證.
我都聽到..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞