痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
樓主on9 ,咩叫我最喜愛先?努力大曬?
呢家係咩獎呀
最喜愛呀
鐘意邊個就投邊個架啦
要比實力既 高質既 咪男歌手獎囉 有咩撚野衝突呀
你都痴撚線
最歌雨傘,年少無知都係政治noise先拎,你又屌唔屌?
佢地又阻住班歌手一年既努力喎,唔好乜都賴香港人質素
歌迷質素
最喜愛又唔係論唱功
一人一投自然就有人歡喜有人愁架啦
每個人都有自己鍾意嘅人架啦
反正古天樂都講自己鍾意唱歌 一個樂壇嘅獎當完咗佢心願
屌投票嗰啲 不如屌提名嗰個啦
今年903最鳩係填詞人比撚咗陳詠謙呀
呢個係最喜愛
古天樂今年有歌出過
又最高人氣
有咩問題呀?

搞清楚個定義先啦
難咩睇 痴撚線
如果最歌由謝安琪同古天樂拎 最男俾其他人
成件事會好好多
樓主怪就怪唔支持古天樂又無投票既人喇 ,前題係你自己有投另一個人同其他歌手都唔夠古天樂多票
最喜愛嘛。何需咁認真。

記得有年,千far好似大肚定咩事,成年冇plug歌。嗰屆咪又係佢拎最喜愛。

呢啲獎得嗰千幾二千個觀眾去投。都係開心下啫
關商台咩事?
佢呢個咪係所謂既公民提名,有出歌就可以被投票,結果係一人一票公公平平選出黎。但結果選到古天樂出黎係個制度有問題定係選民既質素有問題?
林海峰好似好嬲咁
咪話冇問題囉
我覺得變左娛樂性質所以難睇唔得?
咁喺嗰堆男歌手入面
我真係最喜愛古天樂吖嘛
我喜愛就得啦,又唔係要我評佢哋邊個最努力
最喜愛 咁你地鍾意佢啲咩啊 今年邊首歌啊 講啦 講唔出咩 亂咁投 on9當有趣 香港真係唔值得有民主 毫無理性可言 覺得推左個唔關事/傻仔出黎 就覺得好得意 自己好犀利 記得講返佢今年有咩歌 有咩咁值得你喜愛喎 講唔出就收皮
logic fail

你搞清楚今次投咩先啦柒頭

劉德華無相關知識 經驗 資歷
佢去選特首又當選既
你地屌係岩 佢根本唔附合遊戲規則

但今次呢個獎係最喜愛 + 2018年有出過歌
古天樂中哂有咩問題呀
唔關選民質素

呢個獎應該叫人氣大獎

根本鬥人氣 fans
證明咗香港樂壇班歌手質素太低,選民情願玩膠開心一下
最喜愛就一定係娛樂性質架啦

唔係咩叫最喜愛
撐起雨傘攞獎嗰陣唔見你地話首歌靠noise攞獎 抹殺其他人努力?
我最喜愛4個字的確係鬥人氣 但古天樂算唔算係「歌手」我有保留
呢個獎唔關班男歌手努唔努力事
亦都唔關樂壇事
何必認真

呢個獎只係反映左觀眾嘅質素同口味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞