痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
想投邊個咪就係最喜愛果個囉
使唔使做埋酒精測試加測謊機投先計?
咁樣應該係老到有認知障礙
成隻碟都有碟投佢有咩問題
玩嘢啲票都多過其他男歌手人氣
如果其他男歌手有實力人氣支持
古天樂就唔會得獎啦
啱唔啱啊
你見到有邊個可以擔大旗攞呢個獎
一人一票民主程序選舉
輸一票都係輸呀
唔好咁肉酸啦
2019 叱咤樂壇我最喜愛的男歌手

達哥 林慧韡

我心態就係我最喜愛可以比我玩嘢
我想古天樂上去做小丑
又如何?
香港人嘅文化推咗古天樂出嚟
就係咁簡單

下年當香港人覺得玩嘢唔啱
就會有另一套投票方法
因為人氣唔夠人地黎
商台又係on9 個機制咁柒
一人一票都柒?商台冇錯,錯在係香港人太多on9
玩野係你講架姐,其他人真心唔喜愛喎,咁點先?
咩豬肉獎
係香港觀眾努力投票投出嚟㗎
呢個變係代表咗香港人!
諗翻起坤哥拎呢個獎 但比人屌到飛天
試講出佢出過嘅四張唱片分別叫咩名 唔准上網check
鍾意聽一個人唱歌咪鍾意囉
佢唱 有人鍾意聽
有咩問題

鍾意咩都要judge
痴撚線

獨裁到咁學人講民主
下,係你沒聽開好野姐
最好笑係叫投票班人反省
班歌手無個揀得落居然係要投票班人反省
我而家投件古天樂出黎起碼可以落下班歌手面
等佢地反省下點解會爭輸比個唔識唱歌嘅老嘢
怪唔之得香港未搞真普選
因為你地唔識尊重個民主結果
只要個結果唔係自己意向
就話選民 質素點樣點樣
你最喜愛 ,唔代表我最喜愛
個獎100%用投票結果產生就要接受㗎啦
要專業評審嘅就唔會俾你投票啦
叫得我最喜愛,喜愛都可以有好多種
你可以鐘意呢個唱功勁,我可以鐘意呢個夠搞笑
係普遍人一直俾過往頒獎結果定咗型
根本就係豬肉獎一個
,但獎項本身其中一個用途就係鼓勵歌手音樂人繼續努力

邊個話? 你話係就係?
我鐘意話投古天樂係鼓勵多啲唔同界別出名嘅人加入樂壇, 令更多人留意得唔得?
唔夠你個腦有超能力咁勁,老屈人地玩野,你係有魅力既點玩你啲fans都投你架啦,咪就係你魅力不足ja ma
咁咪唔好投囉,而家有迫你一定要投一個?
同埋幾多人真心鍾意幾多人玩嘢呢啲心照啦
連登仔雙重標準都唔係第一日
撐偽毒一定俾連登仔屌到仆街
但事實當年偽毒真係受歡迎又有話題
無錯 佢自己認為呢個獎係啲人撚出黎
但相對比之下總有投票嘅人唔會咁認為
有人投佢可能係佢過往為樂壇負出過嘅努力
以及上年佢做左偽人會長之後都用僅剩時間佢了解樂壇 繼續為樂壇出一分力
因為可能今年唔投佢 往後就無機會投佢
個獎其實係感謝佢為樂壇曾經出過嘅努力

利申 我都投左比古仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞