痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
Juno尋晚話冇準備唱歌唔通佢又唔係歌手?
我撐樓主
根本觀眾心態就係睇人仆街又唔撚認

好睇係因為古天樂高質,但觀眾低質呢個都係事實

唔通要你鑑定過咩係歌手就係歌手呀
看得自己那麼高
咁你可以開post 屌佢
我會支持你嫁
當張敬軒都係咁嘅話,今時今日都唔知憑乜仲拎so bad出來講
一年只做一日歌迷講嘅嘢都相當反映到自己係咩水平
公投出左唔岩
所以 唔支持脫歐 又唔去投票果班人 就嘈
你話錯咪錯囉 你講野最有公信力既
btw 你邊位?
如果樓主有你咁識唸就好
制度冇問題
討論緊嘅係投嘅人

依個又唔係佢音樂上面 第一個獎
張敬軒都做就冇問題?
簡單黎講係而家啲歌手無星味
無人氣 唔係佢地唱得難聽 或者啲歌唔得
但歸根究底係成個行業已經做唔到新星
唔係投既人錯 係事實就係咁
Supper moment 都攞左幾年組合啦
其它band唔努力咩
但人地就係儲到死忠fans返黎
就係紅館開到演唱會
其它新一代solo歌手邊個得
成班on9兩登仔投昆哥搞到佢紅左又唔講?
其實個問題係 實力派 vs 偶像派 嘅極致版
中意投邊個咪投邊個囉
發現自己係小眾唔撚高興啊
收皮啦
如果淨講唱功

不如直接叫返 學友 林子祥 出來拎獎就夠
根本人人都唔應該
但肯定唔係得Eason一個
但真係有留意Eason呢兩年嘅動作就知so bad已經不值一提
仲要頒俾首佢唱過一次嘅demo,商台同環球擺佢上檯唔通就冇責任咩?
你假設啲人玩野先投佢已經錯哂啦
不能同意更多
唔通可以公投特首投到古生做你地又嘈咩, 民主就係咁, 想公投就係咁
我最喜愛嘛, 又唔係我最西利, 最後邊撚個出左黎, 咪姐係邊個最撚得人中意姐, 又唔撚係最佳男歌手, 睇撚清楚人地個title先啦柒頭

利申: 對於佢拎獎我都有少少O撚左
咩呀
根據樓上理論
要年年出碟plug歌先算歌手架
無問題啊 個獎講到明係投男歌手 即係投人 唔係投歌 簡單咁講即係對人唔對事 我中意你個人就得啦 就算你唱歌幾難聽 只要我中意你個人就投你 成年事好公平啊 仲要係全民投票 掉番轉來諗 小圈子投票都一定無古生份 到時一樣好多人出來嘈 獎項對歌手來講可以話係一個總結全年架成績表 但係講真 對於一個歌手來講 隻歌多唔多人聽 分到幾多錢可能先最重要 因為有錢你先可以繼續行落去 無錢你根本就無可能繼續呢條歌手架路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞