痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
唔好吵啦,依啲投票獎咁認真做咩,班歌手都唔care,投完搞笑下咪算囉
機制柒?
有得投票啦喎
冇得投又話內定唔附合民意 好似cctvb咁
你玩晒佢啦
將個責任推俾其他歌手真係好on9
即係話人地明明好用心做音樂,你就話鬼叫你唔夠爆唔夠gimmick咩,抵你輸啦
佢下年有出歌又上到榜又有人肯投有咩問題 成日講埋啲垃圾例子
所以而家唔明有幾多班所謂既「連登仔」
今日屌票既俾人話連登仔
但今日投古天樂既前幾年偽毒攞又屌票
到底連登仔係點分
定係一句連登仔就算
不如大家捧番張如誠啦
樂壇欠佢一個交代
傻西,你鐘意投邊個咪邊個囉,你估個個好似你咁要人交代點解投邊個咩
講緊你地個心態呀 柒頭
邊有人話你地唔承認呀
你搵到我食左佢呀
所以咪話白色恐怖
你可以架 如果你覺得佢既影響力同喜愛程度有古仔咁高既話
候選人之中有古天樂點解我唔投得?
我唯一揀得落就係佢所以我咪投佢囉
ok u win
恭喜你偶像攞獎
連登吹奉嘅Trump當年咪又係商家佬
有好多人都屌佢唔識政治 無從政經驗
連Simpons都曾經諷刺佢會係最蠢嘅總統人選
佢係乜都唔識 但係就係有人buy佢
結果咪坐正做美國總統
民主就係咁樣 少數服從多數
自己輸咗唔服氣 跟住屌鳩啲選民 話人無質素?
所以香港無民主係有原因
話你地屌得柒
邊有人話你地唔承認呀 柒頭
你唔夠受歡迎將個責任推俾其他人會唔會仲on9?
無問題 只要佢有歌派台 又好似古仔咁背後去了解依家樂壇需要啲咩嘅話 我都會投佢一票
人地今年真係有歌點解唔可以叫歌手,同埋流行樂壇本身就係娛樂圈一部份,歌手不嬲都唔係只係賣歌而係賣成個package,歌以外仲賣外表賣背景賣形象

今年古天樂呢個歌手package大家鐘意咪投佢,有咩問題,而且個獎又唔係要投成世人最喜愛,只係一年入面之嘛
其實唔係好明有咩問題
即係公投完又要屌人投brexit,
Trump當選又要屌人投Trump咁呀?

利申軒叔fan屎
有獎都開心,冇獎咪由佢囉
Why so serious?
連登吹奉嘅Trump當年咪又係商家佬
有好多人都屌佢唔識政治 無從政經驗
Simpsons都曾經諷刺佢會係最蠢嘅總統人選
佢係乜都唔識 但係就係有人buy佢
結果咪坐正做美國總統
民主就係咁樣 少數服從多數
自己輸咗唔服氣 跟住屌鳩啲選民 話人無質素?
所以香港無民主係有原因
講到好似古天樂冇出歌就攞到獎 成班人都on99
咁其實你地想佢唱「男朋友」、「今期流行」多啲,定係「一個男人一個女人和浴室」多啲?純以後者計,大家嘅喜愛程度係咪大於其他競爭歌手嘅歌?
你覺得juno隻碟唔認真做咩

正正係juno認真做

選角選得好先有咁嘅noise

從而造就到今晚古天樂攞到獎

所以古天樂贏真係抵贏架bo

因為其他人做嘅音樂做唔到依個效果
算鳩數啦呢d垃圾獎,幾年前隻偽毒都可以拎最受歡迎,屌咗出聲,從此覺得呢d所謂獎都係得啖笑

第一 你搵到我話你地唔承認未呀
柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞