痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
我好尊重喜愛古天樂嘅選民㗎
問題係投佢嘅有幾多真係喜愛佢嘅選民?
年年都講乜乜乜已死
悶唔悶啲
你咪同個樓主一樣咁on9,支持既一係就五毛,一係就好似你咁係on9,最喜愛同最佳都未識分
我今年好鍾意 我鍾意邊個都要你話事
唔係唔服即係服啦?服就即係實至名歸啦?實至名歸既人出黎點會係出醜呀?你可唔可以唔好再出醜呀?定你口服心不服呀?
俾你投又話痴撚線咁都有得拎
唔俾你投又話內定做馬

我屌你老母啊
有乜好笑 由頭到尾你就否定古天樂呢個人,然後一口咬定投佢就係玩膠,咁仲有乜好講,你都已經活係充滿自己假設既世界

定你其實笑緊民主制度1人1票係on9呀
有冇證據證明我係見好玩就鳩投?我playlist 第一位係「男朋友」要你批准?你呢隻低智仔現曬形哪
好正路
咁係唔係中央應該要有篩選,篩走古天樂,先再俾你地一人一票選呀
連登仔永遠贏哂 投之前有幾個post都有過千個讚話要推到古仔拎最愛男歌手 依家又話頒獎典禮搞笑
最搞笑一定係你地班連登仔啦 有啲唔知頭唔知路連個頒獎典禮都未睇過就踩 真係笑鳩死我
出個人碟先有資格的話,就連謝安琪都唔合資格
你有數據?show黎睇睇
同你老母講sorry 啦
成個弱智咁
要我批准?唔使,我又唔識你,你講乜都得㗎啦,過到自己嗰關就ok
其實沒經驗又點,真心為香港好已經夠,依家班撚屌政府根本唔係為香港而做野

可以參考下台北柯P,咪又係無經驗,一樣用幾年幫台北轉虧為盈。依家唔會再撐劉華係因為佢媚共,之前沒人估到
其實係你地d歌手今年質素太垃圾d人咪寧願玩膠囉
你試下零幾年既Eason 對住古天樂會唔會輸
美國曾經有個鎮選左一隻狗做鎮長,狗主拉隻狗去參選,又入到閘,結果做埋鎮長,睇落好似好膠,但因為單新聞夠爆,使個小鎮多左好多美國人認識,結果好多遊客去個小鎮睇鎮長狗,無啦啦有遊客生意做,帶旺埋經濟。
樓上啲口吻十足選特首要設提名委員會咁撚樣
叱吒係你夠膽投佢地就夠膽頒
大家願賭要服輸先得
如果我有玩
我都投古仔
佢果隻歌 我都有成日聽
雖然係唱得麻麻 同唔夠氣咁
但鍾意未得 你理鳩我
你條女夠醜啦
你都唔明,樂壇太垃圾,所以咪亂投囉,同棄權一樣渣
其實個機制已經有全部歌手比你揀再收窄到複選幾個過程,初選既票又唔會帶入複選,投左出黎已經好有代表性 (先唔講所謂一人一票其實係一個電話號碼一票)

我唔相信現場有任何一個男歌手見到「輸」比古天樂係覺得自己努力被抹殺而唔服氣
括住「輸」字係因為Kay已經講左佢都睇到歌手們之間根本無輸贏既心態
而家仲係譚詠麟張國榮,四大天王果啲 你死我亡既現象咩? Out晒啦

反而係一啲根本唔明制度 又唔知有無投票既人係度批評人地
點解可以講講下講左去政治
放鬆d啦香港人
古天樂拎獎咪幾好 成功製造到noise等人留意下香港樂壇係點既情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞