痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
好想知呢度話個獎係最有人氣、又符合規則,又係全民選出黎,古天樂拎有乜撚野問題嘅人。早2年係咪都可以用同一標準看待坤狗拎獎,一d不滿都冇呢?
最男不嬲都係玩人氣 之前偽毒坤拎又唔見咁多人講
定係想叱咤開個最努力男歌手最受欣賞男歌手最奮鬥男歌手
比得人投票就唔好輸打贏要啦 咁樣只會愈講愈核突
其實好簡單,拎獎歌手係有人氣,呢點係不獎嘅,只係以前歌手嘅人氣係同佢歌唱實力掛鈎,依家唔係啫
而家喜愛古天樂有錯咩
拎咪拎
係最多票既咪當選
我最喜愛唔等於要唱得,得觀眾得聽眾心就值咖啦,一人一票投岀黎都唔俾?
得啦得啦
投個我最喜愛都要咁撚多分析
最撚高質係你啦
不嬲都唔睇任何一個頒獎禮,以前都叫做有公信力,依加根本每一個頒獎禮都圍威喂,無必要睇
依家個獎名係 ‘最喜愛男歌手’
非‘最喜愛男歌手唱果手歌’
首唔係手 打錯左 自己認衰先
唔好趕住捉我正字
梗本4個台都係黑,大家都唔應該睇,唔應該支持
一個男人一個女人和浴室
咪撚on9啦咩都屌一餐,又唔撚係拎男金
睇足18頁 嘈黎嘈去都係果幾樣野 有堆人根本就唔忿氣

有好多心水清既巴打都講左 古天樂攞依個獎係冇問題既

1. 真係有隻派台歌 佢係有份既

2. 「我最喜愛」係同技術含量冇關 個人觀點為先

3. 「歌手」? 古天樂有出過碟 只係後黎主力發展影視

4. 個獎係一人一票選架嘛

咁個問題你唔應該話點解古天樂都攞到我最喜愛男歌手 因為佢係跟足規矩既情況下出現既

你可以問下點解佢有份出現係個初選名單

但你都要諗下古天樂點解揪得低咁多歌手入到張最後名單
收嗲啦 on9樓主
多人投就贏架啦
你話晒事呀家陣 嘈嘈嘈

一個人投佢都頒比佢就話有問題姐
而家咁多人投佢
你理得人咩理由支持佢姐

所謂投佢理由高低質都唔係由你定
indie夠好聽啦 唔見indie野攞獎
不嬲有人氣就攞獎啦 再講你唔俾投既真係好撚鍾意古仔呀?
咁點解坤哥拎最喜愛又屌?
用娛樂野同政治投票比

係咪戇鳩架
事實證明香港唔適合有民主,弱智太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞