痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
原來你知投票係過自己嗰關就得?知你就一早死返佢去老母個西到啦,仲出黎㭍做咩
香港不嬲都係夠話題性>>>>音樂
嗰年你有話題有人煲你自然上到位
你自己唔鍾意人就唔俾人拎 自撚私 正垃圾
有得你投又嘈樂壇已死 冇得你投又嘈做馬 儀家揀我最喜愛呀 古仔今年係有唱歌而又咁多人投古仔 我真係諗唔到有咩問題
仲有雖然儀家樂壇冇以前咁百花齊放 但一定未去到咩垃圾,樂壇而死個地步
其實有人話要專業評審推薦歌手出黎俾人選,有必要咩?如果有朝一日可以一人一票選特首,但政府既選委會只推薦李慧琼,周浩鼎,蔣麗芸俾大家選,咁又算唔算民主選舉呢?
而家係頒最努男歌手咩?
其他歌手點解會輸應該要反省下囉
證明偽毒都係民選出黎既男歌手
歌手們之間根本無輸贏

正正古仔上台証明左唔係隔離個個失敗自己就會成功
而係真真正正係喜愛個個人先會投
d人要玩膠,唔一定係古仔
覺得玩到903咩? d歌手下年罷去? 廣告會少左?

要玩903
罷睇咪得,票都唔投la
到時行專業推薦班撚屌又話人黑箱作業架喇
總之自己覺得唔啱就屌票
你就真係小學雞

今朝同個好大年紀既人講古天樂拎最喜愛男歌手,佢第一時間唔係笑或者話有沒搞錯,而係第一句就話「唉,樂壇真係無乜新人得」。

唔該啲所謂歌手反省下點解拎唔到呢個獎,諗下點進步,唔好理啲on9 fans。

今次個選舉沒賄選沒種票,係一大巴直線抽擊香港樂壇輝煌不再,應該諗下點再創高峰,而唔係繼續話人亂投。

香港人依家就係用呢一票刮醒樂壇班友,唔好繼續自我陶醉,拎啲幹勁同創意出黎
依家又唔頒男歌手金獎 最喜愛男歌手 一人一票 已經分3輪投 你唔夠人多fans得唔到樂迷認同叫抺殺左你努力
我係最喜愛佢而投佢喎
有咩問題
樓主深潛緊? 樓主在那?樓主在那?
痴撚線 話明我最喜愛男歌手但唔畀人揀鍾意果個
喺公平公正,有真普選情況下
你真係投乜都無問題喎
商台分豬肉都咁撚認真, 你班人真係痴撚線
其實要投比邊個先唔會比人屌
其實係依家班歌手唔夠紅,張敬軒的確係一位唔錯既歌手,但當紅程度(受歡迎程度)比起當年既陳奕迅仲有段距離,少死忠fans。如果佢地呢一代既歌手夠紅,多死忠fans,又點會輸俾古仔?
要經樓主/其他屌票人士篩選先可以投
呢個頒獎典禮唔係一個因,而係果
佢反映出而家果兩代人對「歌手」既理解
樂壇=娛樂圈
唱咩得好唔好啊
我係喜愛佢先投佢喎
即係坤狗唱歌一定唱得好過古天樂
但我都憎坤狗但中意古天樂囉
你明唔明個分別啊
特首要設提名委員會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞