痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
有咩問題?
而家呢班咩柏乳大文豪國腎之流都攞獎
咁嘅質素...樂迷寧願玩嘢都唔投班主流歌手姐
其實由坤歌拎到開始已經係咁架啦
好簡單 我投古天樂係因為古天樂嘅聲音好確切演出到歌曲入面嘅角色
諗起相似嘅有苦榮同eason嘅孤兒仔
張敬軒嗰年係男金俾人屌
因為拎嗰個係大文豪

其實多少大眾越來越有拆大台嘅心態
投票結果唔啱你心意就屌,番大陸啦你
形象同人緣唔係一朝一夕,可能十幾廿年後先見到成果 完全符合我最喜愛呢個主題
如果沒種票加蛇齋餅糭咁係香港人抵死,分得清未?
講到明我最喜愛男歌手

如果頒個最喜愛女歌手俾古天樂先叫痴線呀

社交媒體同KOL咪就係等同種票同蛇齋餅糭囉
選民質素參差先係根本性問題呀
自己投又屌 分豬肉又屌
呢個獎係比魅力,唔係比能力

另外如果真係比能力,校長行返出黎選既話,依家班新歌手直頭入去坐低既資格都唔知有沒。雖然我唔鐘意校長
你話等同就等同?點等同?投票班人有收利益?諗清楚先講啦,成班文盲

唔投你鐘意果啲歌手就係有問題?
真心覺得最後祝福好聽過晒琴晚十大
網上投票,種幾多票都得啦
你都on99
你覺得古天樂拎獎係因為有種票?
我覺得偽毒拎獎係種票,so?
民選出黎都要屌,難怪呀爺諗到揀幾個撚樣俾香港人選叫你地袋住先

主動收受利益同拉票竟然係等同,以後立會唔需要上網拉票了 又唔思考下點解d social media/KOL唔講你鐘意嗰d,呢頭話支持選民自由意志,嗰頭就話選民質素參差,goodest logic
第一次見正負平相差咁近,大數嚟講
咁多年都仲未搞清玩法?
五強點投出來?
傷孽賤臺、CCTVB呢啲禍港殃民傳媒一早應該收皮
Agger,話明最喜愛都要兒登批准
話就古天樂有咩新歌 無睇開
你知唔知 今期流行 同男朋友 積左幾多年既人氣? 投古天樂有咩問題 就算係玩膠 如果投到佢會唱一次今期流行 我好肯定佢唔止呢個票數tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞