痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
你班戇鳩仔知唔知咩叫屌票嫁?
我唔係李卓人梁國雄我屌到你屎忽變豆腐花都得啦,屌還屌有無講過唔比你班鍾意食屎既投票呀,宜家係講,投果啲係唔係食屎大唔係講個制度呀

你最喜愛既歌手,林9都講得好清楚,唔撚係一個歌手呀,講明唔唱live既人呀,你鍾意食屎如果唔關人事理鳩得你死呀。一個叫做曾經有公信力有份量既獎玩到咁樣,你叫台下果堆真心搞音樂既仲搞黎做咩
連最喜愛男歌手都要屌,香港人仲點選特首?
連民主都唔識尊重。
早兩年吳業坤
推續吹
特朗普唔算玩爛,喺真美國人心目中佢做得好好,
英國公投脫歐就真係玩死自已喇
認同,你就係其中一個香港民智低表表者
兼職歌手咪又係歌手
佢有歌派台,個台又有播,佢就已經係個歌手啦
怪就怪個提名list有佢份la
恭喜你偶像又攞唔到獎
以前叱咤係真係有代表性
而家變左圍威喂小圈子
算把啦,拎獎o個班新人同埋d新DJ真係冇邊幾個叫得出名
古天樂攞獎,百老匯開心死
屌成日拎坤哥黎講 佢間公司出名用太空卡洗票又唔提?
五毛借機會引導出香港人不配有民主,可以DQ參選人。有普選都會被玩野投咗個錯嘅人,所以商台應該設提名委員會提名識唱歌嘅先俾你地投票
你都識講早幾年 個個同你一樣唔識進步?
又黎喇
好自由架你可以投不過會比人批鬥咋嘛
偷換概念?依家選最喜愛歌手定歌曲?
喜愛喎。
同唱功呀實力呀無關。
即係話佢生得靚仔氹得到最多人投票最喜愛佢,佢就贏。

你明唔明㗎?
我 最喜愛古天樂
唔服?下次咪投你最愛嗰個囉
你直接啲講「我係on9仔 ,我純粹鍾意咩都屌一餐,你由我啦」,大家會易明啲,唔洗用民主呢啲字眼美化言論
當年陳豪 黃德斌拎最喜愛歌曲打底Eason 陀飛輪定一絲不掛

當年我記得無咩人插wor 。
成班戇鳩仔輸打贏要
死返入去你老母西到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞