痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
係咪我問題,其實我一直覺得男朋友幾好聽
又屌票
標準連登仔特質黎
最喜愛唔代表最好同最有實力,好似曼聯咁,到依家都仲係英國賣出最多波衫既球隊。咁曼聯依家係唔係最勁果隊?
但男朋友唔係今年嘅歌,而呢個係年度頒獎禮

利申:鐘意古仔,不過覺得浴室嗰首未hit到最喜愛
有咩抹殺姐,香港無樂壇得娛樂圈嘛,努力認真唱果d咪爭專業推介果d叱咤獎,我最喜愛玩下無問題喎,無古天樂同你玩下你個頒獎禮起碼少幾成人留意啦,無人睇就真係抺殺啦
投佢果d係認真投定玩野 自己判斷啦 咁都要拗
咁當日李卓仁輸 屌柒本土派都好正常
搞清楚,最男唔係現場投票,係一早網上投完
至於我喺邊度睇到,早幾個星期連登已經大把呢啲言論,唔好選擇性失明啦
咁你努力成年個noise都唔夠人玩下咁大,要檢討下喎
當日任何仁輸 卿姐屌本土派 小麗老母屌焦土 連登仔就叫人反醒下點解後生唔投佢
今日投古仔 就話屌尻選舉結果好正常 係言論自由
點解我最喜愛係古天樂都唔得?
定dq左古先有真民主選舉?

其實商台擺尹光出嚟比人投都得
但點解一定要岩自己心水個d先係實至名歸?
就算選到第二個出嚟,例如周柏豪
都可以話痴撚線㗎啦
古天樂真係幾大方得體
乜撚野投古天樂d人乜野質素,呢家唔投你想投果d人就要俾你屌架啦,痴9線
Boaty McBoatface
投出嚟嘅啫
其他歌手又係咪咁志在呢個獎呢?
你咁心急登佢哋唔抵做咩
屌坤狗都攞過啦,古天樂攞有咩問題
古仔比你講任何一個更值得拎
努力同受歡迎係2件事
其實古天樂近幾年上哂神台受大眾喜愛
今年出左半首歌入到圍候選男歌手
大家鍾意佢咪投佢囉
你努力唔代表人地喜愛你
佢翻唱 ABC 有得入圍d人鍾意佢都係投佢架啦
其實要 佢係靠浴室上榜先有得投佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞