痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
真心鍾意聽古天樂唱歌 ,唔覺得佢拎有乜問題
利申 有份投佢,古仔死忠
屌,無嘅。
下年黃宗澤囉
女歌手投黃心穎都得格,愛回家仲播緊
晚晚都有聽到添

講來都嘥尻氣
未做柒野點解唔投得佢?如果有心為香港好既人唔做得?

講緊古天樂係最喜愛,唔係最佳呀白痴,最喜愛都要投最佳果個咁洗乜設兩個獎呀
香港人真係唔值得擁有民主
口口聲聲要民主之後自己又獨裁思想
咁多人鐘意古天樂今年嘅表現
點解各位fans唔屌佢冇唱得獎歌?
屌你 當年成班投完偽毒
到真係頒獎你又屌

今年又成班話古天樂
得償所願你又屌

903造咗個平台比樂迷投票
出嚟結果就係綜合大家嘅喜愛
完全唔覺有咩問題
就算佢啞都好 樂迷鐘意佢勇敢 可愛 新鮮

相返 你話男歌手金獎係古天樂拎嘅
商台等比人暴動喇
係咪想要TVB個種50 50
你投完票 其實結果都係903幫你揀?
你唔好用未發生既事去做論據去支撐自己論點啦好嘛。
依家古天樂攞個獎叫我最喜愛歌手,唔係金曲金獎喎,邊個得人鍾意就攞得架啦。套番你個虛構例子,早半年前如果劉德華有得民選而又選中,咁咪正正係民主象徵囉,係半年後仲贏唔贏到就難講

屌人不配擁有民主前係咪先要了解吓乜野係民主先 唔係個世界順哂你意先叫民主架
嘩你講曬啦,啲人投果時諗乜你都知,下期六合彩開咩呀?
咪撚就係 成班撚屌喺到假民主,呢個攞又話唔值乜乜柒柒,講撚到人哋完全冇做過嘢咁。
見好多人捉住「我最喜愛」做理據真係笑左
成個獎叫我最喜愛男歌手
好想知大家咩原因喜愛一個歌手

原來佢做咗會長

有無諗過投古仔嗰啲

除左玩野之外

某程度係覺得其他歌手都唔想投

唔係話佢地唔努力

而係觀眾都想要有新嘅衝擊

唔再係公式化咁運作
前幾年又唔見咁多人幫偽毒坤欣宜平反
你認真講? 唔好嚇我
lm
見到啲人話「而家係投我最喜愛呀 我最喜愛古天樂唔得咩 吹呀?」就好撚嬲
唔係唔得,民主選舉一人一票嘛,你有權投任何人嘅,但咁樣玩嘢投票係低質嘅選民所為囉
上面有人用選特首做例子俾人反駁話古天樂當選呢個獎唔會拎到實權所以冇影響,係,佢係唔會拎到實權,但獎項本身其中一個用途就係鼓勵歌手音樂人繼續努力,你將個獎頒咗俾一個unlikely未來會喺香港樂壇持續發展嘅歌手係一種浪費囉
一個負責任嘅選民係應該諗清楚自己手上一票可以發揮咩作用然後盡可能將佢嘅作用發揮到最大,而唔係揸住「最喜愛」三個字當令箭然後鳩投囉
我鐘意古天樂靚仔
以老屎忽果到睇咪一樣咁差
收皮啦 投完有結果有屌票 輸打贏要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞