痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
古天樂好意思上台攞個下好野
quote一個黎睇吓啦,talk trash
咪當做show咁睇囉
你係咪柒架==
班友假膠,你啲friend黎架喎
即係你地相同立場既玩假膠都可以做例子 咁你玩埋佢啦
最有noise男歌手
你吸引唔到啲人投你就真係垃圾,反省下

好多人真心覺得得一個人喜愛咪揀果個囉,有咩問題?

同埋個作用真係咁偉大,至少偉大過投票俾果班廢J,樂壇只會一直沉落去

我敢講今次結果對樂壇係百利而沒一害
雞先蛋先

我夠可以話投俾所謂有實力果班歌手既選民係向低質音樂同歌手妥協,呢班人但求有歌聽,唔需要高質音樂
冇聽1個男人1個女人和浴室?
乖,你assume所有人玩膠,屌哂全部投佢既人,之後走黎重複我講野
我錯在唔應該話班人係玩膠,因為一定有你呢種人將幾種idea 屈做一種之後話所有人都係呢種玩膠諗法而投。咁仲有乜好講 唔好又重覆我講野話咩你點知人點諗呀,你淨係睇上面多cm,同你同一立場既都有幾種唔同既分別啦。

仲同人講淨係笑玩膠個班,但你由頭到尾咪又係屌哂投古仔既所有人

而事實係古天樂出既作品係juno,佢同kay既認真野,我理得個一部份人係咪玩膠?佢依家就係比人欣賞所以投到出黎,你仲要屌乜春?
1個男人 1個女人和浴室 係我best play list

坤哥個d又唔屌,妳既觀點就一定係絕對正確既
保妳老母 有出歌就係歌手架啦
好呀
我唔識欣賞 盧凱彤wo 講開台灣仲有個隻盧廣仲
個個講野大大聲嘅點會有人認自己係玩膠先
你唔係玩膠姐,咁你點肯定100%嘅票都唔係玩膠?你可以全盤否定咩?

都唔係第一年講個玩法
就係當人人都有一票嘅時候,香港人就好易喺遊戲規則之下選出一個模糊獎項本質嘅答案出來,然後就會有部分沾沾自喜咁話
「我地又冇犯規,我呢一刻真係鍾意,你咬我食?」
的確係無傷大雅,大家亦都尊重結果
只不過咁樣唔係代表聰明,而係更顯得滑頭同小聰明真係香港核心價值來

無咩嘅,個獎以後咪又會容納到有Noise有爆點嘅單位身上,而唔係音樂本身囉

啱啦,家駒真係冇講錯架
支那式普選?
1個男人 1個女人和浴室
最喜愛歌手都要考慮咁多野?
你要屌就屌商台為左話題推古天樂出黎俾人揀
戇鳩
機制冇問題,投票嘅就有問題
你個腦屎做嫁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞