痴撚線 古天樂攞我最喜愛男歌手

874 回覆
1621 Like 1629 Dislike
最喜愛男歌手,唔係最有實力,睇開d
鳩拍豪同牙醫都叫擔到旗
我最喜愛四個字到底關努力咩事
比個我最努力男歌手軒仔囉
嘈咩呀
留名睇下年黃宗澤攞我最喜愛
民主係唔適合華人
講完
選d垃圾出黎
你有冇見歐美d民選選舉係咁低質
成年唱幾句歌詞仲要唱到咁垃圾
之前有年我最喜愛歌曲係年少無知又無講?
有d 明點解唔敢比香港人一人一票選特首
我覺得係好歌既,都已經唔洗透過拎獎表現自己
一定有人識欣賞
當年beyond 講沒有樂壇只有娛樂圈果陣我係度諗會唔會本末倒置左,本身歌影視就係用黎娛樂大眾既野黎,始終你做出黎既音樂,電影等等就係需要迎合大眾既口味先會得到大眾既認同

分野點就係可唔可以將自己想帶出既意思同大眾口味之間取一個平衡,平衡唔到既就變口水歌或者成為滄海遺珠,平衡到既咪成為不朽經典囉

樂壇唔係冇,但係樂壇本身都係娛樂圈既一份子黎,都係用黎娛樂大眾既一個渠道,唔可以否定樂壇都存在一定既商業性,始終都係一種娛樂事業黎

至於古仔拎最男我就無異議既,論資歷以及佢多年黎對娛樂圈所付出既心血絕對絕對對得起最男呢個奬有餘,你話佢拎男金等等既獎就係on9姐,但係一個對娛樂圈咁有貢獻既人,又有餘力去重拾過去既興趣,點解唔可以頒個最男比佢以示鼓勵先 ,加上佢自己講得獎感想都幫自己打圓場啦,唔係話幫古仔d咩,只係想你地知可以睇闊d,從娛樂事業黎講古仔真係用心用力去做

最後希望古仔拎完呢個獎之後會多d關注樂壇,投資多d落樂壇果度,同埋你真係唔好唱live啦 ,聽到好尷尬 ,不過絕對支持古仔用製作人身份回歸樂壇,好似juno咁
呢個係 最喜愛男歌手
最喜愛係唔洗理佢d歌點 咩努唔努力
呢個獎係最適合民選出黎
佢今年有話 有人buy 多人鐘意去投咪「最喜愛」囉
有咩問題

要講歌講實力就去返其他獎度講
呢個係 最喜愛男歌手
最喜愛係唔洗理佢d歌點 咩努唔努力
呢個獎係最適合民選出黎
佢今年有話 有人buy 多人鐘意去投咪「最喜愛」囉
有咩問題

要講歌講實力就去返其他獎度講
呢首真係好聽,到今日都仲鍾意。
當年有邊幾首歌角逐我最喜愛歌曲獎?
人非草木
重口味
戀無可戀
雙子情歌
無問題喎
唔滿意可以等睇港台果個最大路的頒獎吧
咁都寫明我最喜愛
有咩問題
個獎全名
係唔係叫
我最喜愛實力男歌手

首先 你要屌個遊戲結果
唔該睇清楚個遊戲規則

依家就好似跑步咁
跑400米 人地要 順時針跑
你既對手 跑 3分鐘

你就跑1分13 但逆時針跑

然後你屌人跑得慢過你 唔可以頒個獎比佢咁....
民主又唔得
個奬就叫我最喜愛男歌手

唔係最努力男歌手
或者
唱歌最好男歌手
要鬥好聽唱功就鬥金獎啦
你話古天樂攞男金就真係有問題
睇返轉頭年少無知都係天與地紅到痴線先攞到姐
另外4首真係唔值?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞