高達 U.C. 長期討論區 (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我覺得係AE 拎到T骨資料後瞞住聯邦起既機
唔係1 號都唔會有盒既GPS
用黎制衡聯邦同自護殘黨都聽曬佢話
其實根本就唔需要制衡, ae同埋畢斯特財團體+聯邦係合作關係 一切都係因為有 拉普拉斯盒子
個時AE社紅到隻手遮天啦,根本唔需要搞呢啲動作啦,到海軍戰略研究所嘅小型ms出現威脅到佢
根本係賽亞姆條老坑玩到厭
見聯邦整UC計劃一野打殘自護
決定拎過哂期既盒出黎玩鳩聯邦同自護一鑊
除左佢本人已經冇人知個盒係乜
結果搞到全世界陪佢一齊癲
最慘係玩完乜都冇變過,
變咗就無敗家仔啦
成件事根本就係鬧劇
去到0096先攞出黎有撚用咩
宇宙都冇勢力威脅到地球聯邦
一年戰爭拎出嚟玩就差好多, 根本就係臨死攪屎棍
唔止係鬧劇,仲要係笑話,睇住班殘黨用啲一年戰爭嘅水産同渣古同聯邦啲起碼87-93時代MS打到55開或45開以經O哂嘴,聯邦軍你啲軍事資源開發新型機無理由只係比一年戰爭機好少少咋,不如用返GM算。
如果人地成團用高檔啲用格魯古古你地會唔會滅團?
自護殘黨全部老兵, 經驗十足。 根據返小說特林頓基地0083單嘢之後 基本上係一個三流基地 根本就唔係機體問題係駕駛員
如果用0083機或格魯古古打我都ok,但用啲水產唔係水戰,打陸戰打到咁真係唔係幾接受到,性能差七八年喎,聯邦啲兵又會唔會渣到紙板人咁
特林頓係幾部自護機圍死一部聯邦機
堆GM連手都起唔到已經比對面打爆

突撃GM2打Efreet果場真係屌鬼啦
明明55波隻Efreet無啦啦開外掛瞬間轉移隊死隻GM2
所以高達UC真係用唔到UC常識去睇,但套嘢又為咗UC fan去做,我真係唔識欣賞

人地馬反一戰將NT技術送上絕路,好完美帶出咗NT技術開始末落,笨大無啦啦拎出黎將NT神打發大嚟搞,整個UC加多個NT,再咁吹落去真係唔知仲接唔接到敗家仔到
請問NT幾時上映?
冇人知,間medilink 潛咗水
如果講變形最簡單既機係邊部
唔好講Z同rezel,個結構都幾複雜下
密達斯或者密沙娜?
漏咗加撒C
想搵D似戰機既
靈格斯算唔算
靈格斯邊度有得變形呀
應該係亞斯曼
簡單到變形果陣有弱點俾人直擊
rezel已經係用密達斯嗰套,算簡單㗎喇喎
UC系列:F90P
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞