高達 U.C. 長期討論區 (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
日本一張票有一份
MCL年初一得長沙灣有 仲要好少位好快就Full
而家人在日本旅行最衰聽唔明日文唔係狗衝去戲院睇
岩岩睇完ZZ
有冇邊度有得睇主角隊d後續
冇記錯,0096 the last sun 比查同埋另一條女有出現過。 同埋如果你當木星爺爺係正傳嘅話 你可以睇海盜 骷髏之心
crossbonen外傳有集有個人疑似係捷度老左,而係sd g gen 魂個集入面依關依個老人同捷度同一聲優
巴打 我就係想睇返班人淔隊同埋荊娜之後點
有冇人覺得木星爺爺有黑化潛質 唔再寫佢真係有d可惜
其實zz班人好少出現喺外傳, 反而一年戰爭班人好多, 放棄啦巴打the last sun 應該都唔會出翻譯版 你都係睇其他嘢啦
有呀,上aem media有得睇民間漢化版
the last sun其實唔太掛ZZ小隊事,只係剛好主角隊人去了香格里拉補給,比查同艾露就出現 (至少民間漢化既進度無完整交代出現原因)

反而係across the sky 同0096 MSV 楔既人物有出場同多戲份
話說兄弟有冇外傳 殖民地墮落之地下冊, 當然好好彩係舊書店搵到上冊 但係冇下冊
無呀
gaia gear係咪唔係正史??
d機幾靚
因為本編和G-SAVIOUR有衝突,所以並未被SUNRISE肯定其地位。

但明明GAIA GEAR先係出自富野既嫡系
ZZ基本上班友都係返香格里拉過返平凡生活
講真你叫佢地打落到場都係好過柒頭傑少少都算唔上係戰力
我想統計一下呢個po入面有幾多人有睇過g-savior
有睇-正皮,冇睇-負皮

利申:有次見到有seed就dl嚟睇結果睇完都唔知噏乜春
冇睇過, 但係知道講咩 蓋亞之光
黎緊legendary拍果套,我唔多睇好
如果只係齋打真係會唔好睇
冇睇但知+1
記得當年有出過HG
交得比鬼佬做就唔方好睇
套PKM出面個個正皮但我都唔睇好
唔變龍珠已經當合格
今日睇完NT 想問雷比爾將軍係咪已經俾戰神渣古2收左皮?
雷比爾將軍定雷比爾將軍號
雷比爾將軍號
巴哈d人話係, 基本上多斯基亞級都冇好事發生過
UC100旗艦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞