開始進行冒險 (2)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
附身時用嘅術 真身仲保持
又唔記得改
C
r
無錯
葉文 b
咪講左sor囉 郁啲就屌人老母
原來兩個鐘之前
嚇親 仲以為又有人E
作為呢個故既老屎忽,我相信去到呢個階段,嚟玩既巴打都會想個劇情順利推進既。

咁兵貴神速模式下,我地咁多既巴打選擇既,都未必一定會符合哂所有人既期望,我相信如果大家唔係好似之前出房入房個啲巴打玩膠既話,咁係選擇既時候理應係朝背後考量既。

坦白講,懦夫巴打既做法我個人都唔同意架,但我相信大家睇咗咁耐戰鬥,其實都會想盡快脫離呢個永劫循環,去返劇情推進既。

由呢個角度去睇,無論係最先選擇顏天走既巴打,選擇故意自殺放棄既巴打,定係其他巴打所講話逃走博一博幸運觸發,最後都係想主角等人去返主線既。

我認為無論係邊種模式,都無法滿足所有人期望既選擇或走向。舉個例,我就好唔想三人行去搵既,本身我趕得切選擇既話,我實會自己去搵。亦正如可能有巴打本身選擇學院個到其實想入史萊姆,但最後走向唔係咁,佢可能會棄故,或者好似其他既巴打咁,去陳述自己既想法,以至有啲火藥味,但我知道大家都係緊張個故姐,係咪?

最後,提返大家,我地個目標應該係廢老食哂啲女做魔王 (起碼呢個係我最初追呢個故既初衷嚟),機緣巧合下比我咁好彩將個故撥亂反正,睇嚟我幸運值 都唔低

最最後,樓主睇在我護故有功份上,幾時出甜啊屌你 出文快啲好冇
又要提提大家
新join 既巴打, 我地既目的係要張癈老變成食女大boss
詛咒效果生效
費魯HP -50
顏天HP -50
葉文HP -50

狐妖真身受到灼傷 HP-20

費魯偷窺狐妖真身的能力
狐妖真身 白銀級魔物 HP:980/1000 MP:300/300
屬性:金
力量: 200
敏捷: 30
魔力:100
幸運: 20
技能: 附魂術, 操魂術, 爆魂術, 生命虹吸, 再生

狐妖真身對 葉文使用技能: 操魂術

顏天對狐妖真身 使用技能: 火拳
屬性相克!傷害加倍! HP- 321, HP:668/1000 MP: 280/300

葉文偷窺費魯的能力
費魯 等級:12
屬性:無屬性
HP:150/300, MP:110/170 負面狀態:詛咒加劇, 邪惡標記
力量:20
敏捷:0
魔法:50
幸運:140
技能: 連打

費魯 等級12 HP:150/300, MP:110/170 負面狀態:詛咒加劇, 邪惡標記
顏天 等級:11 HP: 360/650, MP:130/190 負面狀態:詛咒加劇
葉文 等級:10 HP: 300/450, MP:130/170 負面狀態:詛咒加劇 邪惡標記

(第一個回覆者操作費魯, 第二個回覆者操作顏天, 第三個回覆者操作葉文)

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺狐妖真身能力
C.使用技能: 連打 (MP-30)
D.使用秘技
E.逃跑

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺狐妖真身能力
C.使用技能: 火拳 (MP-20)
D.使用秘技
E.逃跑

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺狐妖真身能力
C.使用技能: 水氣彈 (MP-15)
D.使用秘技
E.逃跑
睇到炆架嘛
講返聲sor
C
B
轉C
另外, 癈老同葉文中左標記互打, 佢兩個咪攻住呀
葉文 B
無問題無問題
一向兵貴神速
詛咒效果生效
費魯HP -50
顏天HP -50
葉文HP -50

狐妖真身使用技能 爆魂術
費魯HP-100, 費魯已死亡
葉文HP-100

屬性相克!傷害加倍! HP- 321, HP:347/1000 MP: 260/300

葉文偷窺費魯的能力
費魯 等級:12
屬性:無屬性
HP:0/300, MP:110/170
力量:20
敏捷:0
魔法:50
幸運:140
技能: 連打

費魯 等級12 HP:0/300, MP:110/170
顏天 等級:11 HP: 310/650, MP:110/190 負面狀態:詛咒加劇
葉文 等級:10 HP: 150/450, MP:130/170 負面狀態:詛咒加劇

(第一個回覆者操作顏天, 第二個回覆者操作葉文)

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺狐妖真身能力
C.使用技能: 火拳 (MP-20)
D.使用秘技
E.逃跑

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺狐妖真身能力
C.使用技能: 水氣彈 (MP-15)
D.使用秘技
E.逃跑
C
c
又係得主角死
詛咒效果生效
費魯HP -50
顏天HP -50
葉文HP -50

狐妖真身使用技能 再生
HP+50 (持續3回合)

屬性相克!傷害加倍! HP- 321, HP:76/1000 MP: 240/300

葉文對狐妖真身 使用技能: 水氣彈
HP-76 狐妖真身已死亡
掉落道具: 小女孩的靈魂, 狐妖的心臟
費魯exp+8000, 顏天exp+8000, 葉文exp+8000
費魯等級上升

費魯 等級:13 , HP:310/310, MP:180/180
力量 :20
敏捷 : 0
魔法 : 50
幸運 : 140
剩餘點數:10
請加點

A.力量
B.敏捷
C.魔法
D.幸運
B
死咗都吸到經驗值咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞