開始進行冒險 (2)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
秒唔秒到
Btw廢老刷兔刷到高lv過晒另外兩條友
火剋金 少剋木。 木剋土 少量剋水。

係 加上同火拳一齊用會變蒸氣
條蛇慣濃霧唔怕 三條契弟就唔同了

幾位選C係撞曬時間回po
借問聲仲有冇類似既故推薦 完左既都得
廢到高lv過人 血同攻防都低過人 可能關力量事
我已經特登f5睇下有無人reply咗先
如果我係第三個都未必會出技
所以我選B
同埋可能無屬性天賦低 升lv加點少
四個裡面 廢魯0敏 應該最遲出招
可能條蛇玩曬蛇牙蛇尾毒液同魔法 費魯都未埋到身連擊
去講故台/創意台行一轉有唔少
魔塔故好撚刺激
顏天使用技能: 火拳 攻擊玄冥蛇
HP- 130. 玄冥蛇 HP: 320/450 MP: 150/150

葉文使用技能: 水氣彈 攻擊玄冥蛇, 產生高溫蒸氣, 附加效果: 灼傷
HP- 84, HP-20 (持續3回合) 玄冥蛇 HP: 216/450 MP:150/150 負面狀態:灼傷

玄冥蛇 使用技能 纏繞 攻擊顏天
顏天 HP- 90, 負面狀態: 無法動彈

費魯連用技能: 連打 攻擊玄冥蛇
HP-20, HP-20,HP-20,HP-20,HP-20,HP-20,HP-20
費魯打出了7連擊! 玄冥蛇 HP: 76/450 MP:100/150 負面狀態:灼傷

費魯 等級12 HP:134/300, MP:140/170
顏天 等級:9 HP: 500/590, MP:150/170 負面狀態: 無法動彈
葉文 等級:8 HP: 430/430, MP:115/130

(第一個回覆者操作費魯, 第二個回覆者操作顏天, 第三個回覆者操作葉文)

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺玄冥蛇能力
C.使用技能: 連打 (MP-30)
D.使用秘技
E.逃跑

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺玄冥蛇能力
C.使用技能: 火拳 (MP-20)
D.使用秘技
E.逃跑

A.使用拳頭攻擊
B.偷窺玄冥蛇能力
C.使用技能: 水氣彈 (MP-15)
D.使用秘技
E.逃跑
A
欣欣妹帶起
可惜佢爛左尾呢
a
葉文請出招
C
仆街如果兩個都逃跑 顏天會點
玄冥蛇遭受灼傷 HP-20, HP: 56/450 MP:100/150
顏天無法動彈
葉文使用技能 水氣彈攻擊玄冥蛇
HP- 56, 玄冥蛇已死亡.
掉落道具: 玄冥蛇磷片, 玄冥蛇膽, 玄冥蛇血液.
費魯exp+5000, 顏天exp+5000, 葉文exp+5000
顏天等級上升, 葉文等級上升

顏天能力值:
力量:100
敏捷:80
魔法:80
幸運:10

葉文能力值:
力量:70
敏捷:60
魔法:50
幸運:0

請幫顏天及葉文加點: (第一個回覆幫顏天, 第二個回覆幫葉文)
A. 加力量
B. 加敏捷
C. 加魔法
D. 加幸運
D
C
肉呢
骨呢
眼珠呢
蛇精
你隨意啦 我講笑
顏天加幸做乜春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞