開始進行冒險 (2)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
葉文應該加啦
唔好連另外兩位啲配點都玩壞埋 唔係唔洗爆機
覺得唔係主角既配點唔應該比人揀
佢地講野都唔會要我地揀嫁嘛 我地應該淨係控主角
我覺得其他角色會有一個分配屬性點數的比例
例如:
加力30%
加敏30%
加魔30%
加幸10%
每次升lv就按返個比例升
一點一滴去累積 加幸真係浪費個奇才
你有道理, 咁都係唔比你地加
樓主肯聽意見
比你地發現左葉文既隱藏數據添
信左個幸運0既
屌 去錯地方
冇運嘅應該要一世都冇運
冇敏 冇女屌嘅應該⋯⋯
所以去完條錯路 睇完劇情再去峽谷囉
主角有運就得 可能因禍得福
文呢
文呢
顏天: 剛剛那條不是白銀級魔物玄冥蛇嗎...!?
費魯: 對啊... 我之前也遇過一次
顏天: 你遇過一次? 那你一個人也能打嬴它嗎?
費魯: 不... 我遇上的那條是殘血的...
葉文: 果然團結就是力量啊! 我們3個合作的話, 連白銀級的魔物也能戰勝呢!!
顏天: 經過剛剛那一戰我好像已經踏入青銅一階的修為了...
葉文: 那麼快? 那你可以轉職了啊顏兄!
顏天: 等探索完遺跡後就回學院轉職吧!哈哈
費魯: 那我們現在繼續向上走吧...依據藏寶圖路線好像是這樣...
(濃霧越來越大....)
費魯: 這霧有點大呢... 看來越深入霧便會越大... 我都快看不到你們的身影了... 要想想辦法嗎...

A. 三人手拖手前進
B. 搭著前面那人的肩前進
C. 不作出改變, 繼續一個跟一個地走
A
gAy
費魯: 顏天, 葉文, 這霧太大了, 你們在哪? 我都看不到你們了.
葉文: 我在你後面.
顏天: 我在你旁邊
費魯: 要不我們三人拖著手前進吧? 這樣也不太容易失散....
葉文: 拖手嗎? 你當我們是小孩啊!
費魯: 不是啦, 我只是怕走散了單獨遇上魔物可就危險了...
顏天: 費老說的也有道理...

要怎樣拖呢?
A. 費魯站中間, 左手拖葉文, 右手拖顏天
B. 費魯站側邊, 讓葉文跟顏天手拖手
btw 唔係話變做投票決定架咩
b
sorry 轉A
葉文條蛋散企中間肯定又出事
每日最後一篇/ 重要劇情分支先變 (好似係)
btw 係上面有巴打提議咁做的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞