【魔偶師】《小松奇妙物語!》(3)

1001 回覆
431 Like 4 Dislike
會 但未試過換身體既人 不會有咁大勇氣
又出現了
肥婆死廿次都唔夠
開到post幾再追會比較好
滿天
墨巴幾大
好大
夜啲開始出
今晚小松可以打柒真.肥婆拿回自己身體嗎?
直接公開處刑
七大女童軍一齊打柒肥婆
打佢一鑊
文啊
小松帶住怒氣沖沖的姿態,回到原來的家,並使用手機把假小松引出來。果然,以為學長前來的她,毫無防備地把門打開。

「學長?」左右望望。

「哈佬!師妹。」伏在門旁的真小松,冷不防地從旁將她抱起。

「喂‧‧‧!!」假小松立即大叫大嚷。

小松把她放置到客廳,並用粗壯的手臂將她瘦幼的手腕捉住。

「救命呀!狗仔救我呀!」假小松不斷大叫。

聞聲的阿毛,立即跑來。

但來到之後,見到卡文身體的小松不單沒有吠,更高興地吠起來,似乎連牠都分得出真假。
「唔迫我用酷刑呀!你知我宜家癲嫁啦‧‧‧‧‧‧」小松故作陰深地說:「俾人換咗身體,我咩都做得出。」

「借嚟用吓啫‧‧‧咳‧‧‧‧‧‧最‧‧‧多,聽日俾返你呀!」假小松無力反抗,只得任由小松壓住。

「嗰兩個公仔喺邊!」小松入重點。

「冇啊,咩公仔‧‧‧」

「交換靈魂嘅玩偶。」

「冇啊,冇呢啲嘢‧‧‧‧‧‧」

「咁你死咗佢啦。」小松將雙手,放到其頸上:「我寧願就咁玩完,都唔會俾你亂用我身體,污毀我清白!」
「喂‧‧‧!你,你唔係認真呀!」假小松瞪大眼睛。

而小松正施予痛手,將假小松頸子捏住。這點子,是小松的士裡想出的計劃,要逼出答案就需以死相搏。

「聽人講,你靈魂賣咗俾惡魔?」小松一問,假小松露出不尋常的神色:「你等住喺地獄慢慢捱啦,靈魂喺惡魔手上嘅人,最後喺下面要任佢哋勞役,受盡折磨,呢啲就係所謂嘅魔鬼交易。」

「嗒‧‧‧」假小松敲敲地板。

「你‧‧‧你點知‧‧‧咳‧‧‧」

「你趁喺現實世界未有後果之前,將呢個身體交還番俾我。」小松說。

「都換唔番喇‧‧‧‧‧‧個玩偶喺轉移靈魂成功之後,已經俾番惡魔。」
啊爺救命啊
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞