IT界討論區:狗,全部都係狗 (3)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
巴打們點睇nec呢間公司? 上網搵極都無乜人講呢間野
但明明都幾耐歷史 但Jobsdb又長期請人
利申: p仔
招聘db/ap/p仔
依家好似收買佬咁
收買有能之士

如果新公司做得唔高興

e度請人好貴架喎
招聘db/ap/p仔
依家好似收買佬咁
收買有能之士

如果新公司做得唔高興

e度請人好貴架喎

人工唔係佢出, 公司出姐, 益下巴打好過啦
招聘db/ap/p仔
依家好似收買佬咁
收買有能之士

如果新公司做得唔高興

e度請人好貴架喎

人工唔係佢出, 公司出姐, 益下巴打好過啦

我small potato 人工唔到我出聲
btw 老闆收過份cv 2年exp 寫expect 50k per month 就掉左落垃圾桶
合理開心價佢應該又ok 既
base on 大家skill set 同exp 啦

兩年22-26就正常
招聘db/ap/p仔
依家好似收買佬咁
收買有能之士

如果新公司做得唔高興

e度請人好貴架喎

fg 20k
今日同d 同事分享都問我地係唔係脫節
btw 我相信位巴打應該叻仔黎,加油啦

有間T contract真係有20 K
招聘db/ap/p仔
依家好似收買佬咁
收買有能之士

如果新公司做得唔高興

點解咁講?
我見db 位同事workload 仲低過我
唔係財經就tvb

日日hea唔會開心啦
有糧,都要做得開心

Btw 趁P仔唔夠人用仲唔要求高d咩,個個都想搵個可以長期停留既地方
招聘db/ap/p仔
依家好似收買佬咁
收買有能之士

如果新公司做得唔高興

e度請人好貴架喎

fg 20k

上面位巴打係外國master grad 20k
招聘db/ap/p仔
依家好似收買佬咁
收買有能之士

可惜未畢業
招聘db/ap/p仔
依家好似收買佬咁
收買有能之士

如果新公司做得唔高興

e度請人好貴架喎

fg 20k

今年grad 17 k is must 嫁喇。 你上job db 望下喇,個個agent programmer 都寫17k to xx, 舊年我都有同學17k , 大部分都係16k , 係啲扑街公司先仲出緊十四k
招聘db/ap/p仔
依家好似收買佬咁
收買有能之士

如果新公司做得唔高興

e度請人好貴架喎

fg 20k

今年grad 17 k is must 嫁喇。 你上job db 望下喇,個個agent programmer 工adv 都寫17k to xx, 舊年我都有同學17k , 大部分都係16k , 係啲扑街公司先仲出緊十四k

typi
仲未講完,我ou grad 嫁咋
招聘db/ap/p仔
依家好似收買佬咁
收買有能之士

如果新公司做得唔高興

e度請人好貴架喎

fg 20k

今年grad 17 k is must 嫁喇。 你上job db 望下喇,個個agent programmer 都寫17k to xx, 舊年我都有同學17k , 大部分都係16k , 係啲扑街公司先仲出緊十四k

Hd做p仔會唔會得14-15k?
招聘db/ap/p仔
依家好似收買佬咁
收買有能之士

如果新公司做得唔高興

e度請人好貴架喎

fg 20k

hd p仔 個價真係唔太清楚,我估應該有十三k 掛,可能有人再高啲
招聘db/ap/p仔
依家好似收買佬咁
收買有能之士

請唔請fg?

如果新公司做得唔高興

e度請人好貴架喎

fg 20k

hd p仔 個價真係唔太清楚,我估應該有十三k 掛,可能有人再高啲

agent 唔咁寫好難收cv
之前係recruitment firm 做過
最後比唔比到你係另一回事
btw 推高d 好事黎既
我依幾年grad 都未有依個價

oocl 請fg 舊年都16.5k, 佢地叫做跟足市價嫁喇,今年有十七k 唔出奇
招聘db/ap/p仔
依家好似收買佬咁
收買有能之士

如果新公司做得唔高興

e度請人好貴架喎

fg 20k

明白cv仲想寫14k,但係改13k驚頂爛市

如果新公司做得唔高興

e度請人好貴架喎

fg 20k

agent 唔咁寫好難收cv
之前係recruitment firm 做過
最後比唔比到你係另一回事
btw 推高d 好事黎既
我依幾年grad 都未有依個價

推高d個salary定咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞