IT界討論區:狗,全部都係狗 (3)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
Appraisal 俾老細話英文差,真係唔知點先可以進步得快d

it 都要 英文好?
夠用未得
on9
Appraisal 俾老細話英文差,真係唔知點先可以進步得快d

it 都要 英文好?
夠用未得
on9

英文好人工高 d 咁囉
想問下大家去邊到搵工多?
公司發展緊想大量請AP(front end 同back end 都要)
但我唔知去邊落job adv 多人睇
大家幫幫手
利申:hr 非ageny 狗(其實hr 咪又係狗)

白紙請唔請
識一丁點JAVA
公司發展緊想大量請AP(front end 同back end 都要)
大家幫幫手

其實你係呢度post個job ad 同係軟件台開個post 可能仲有效過畀錢jobsbb, ctbadjobs .....

其實你係呢度post個job ad 同係軟件台開個post 可能仲有效過畀錢jobsbb, ctbadjobs .....

你地有興趣既add 我telegram 啦
公司環境好好背山面水
壓力應該都細,坐我後面做db 位同事我未見過佢做野
番黎唔係賭波就係mytv
telegram: HR_recuriter

我怕比人bam
再請唔到人賣菊花都唔掂

HR 兼做db
想問下,出面IT officer, system engineer 同system and network admin 邊一個high lv d??
大家幫幫手

你地有興趣既add 我telegram 啦
公司環境好好背山面水
壓力應該都細,坐我後面做db 位同事我未見過佢做野
番黎唔係賭波就係mytv
telegram: HR_recuriter

我怕比人bam
再請唔到人賣菊花都唔掂

科學園??
請問big data兩年後會唔會飽和
三月完約 諗緊續定轉

我怕比人bam
再請唔到人賣菊花都唔掂

科學園??

無咁遠啦
行去地鐵5分鐘左右如果非繁忙時間

幾多人工先

飽和

香港有幾多人真係做到big data都成問題

都冇乜公司搞bog data 飽咩和姐

見佢big呀嘛

有好多公司請ge,不過你有冇phd先,最少都要有個master

我怕比人bam
再請唔到人賣菊花都唔掂

科學園??

無咁遠啦
行去地鐵5分鐘左右如果非繁忙時間

要乜野skill set 幾多年經驗可唔可以大約講下?
非三大u + ive hd
有一年intern + mobile app

幾多先叫唔爛市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞