首置上車綜合討論區

1001 回覆
21 Like 30 Dislike
係好係壞 睇你點睇

返機場返大陸咪好,其他地方唔評論

巴打樂富果頭居屋熟唔熟?
都幾貴下
不過配套幾齊 近鐵
不過巴士樂似唔多
都算香港中心位
去邊都30分鐘到 偏遠地區唔計

唔熟樂富,之前上過九龍最貴居屋榜
係好係壞 睇你點睇

都幾貴下
不過配套幾齊 近鐵
不過巴士樂似唔多
都算香港中心位

如果你首期夠多,買黃大仙現崇山啦,東九龍來講算好
其實中西區有唔少2房 280尺到(有窗台所以 比想像中大)
仲係6球內 3人家庭都仲ok
不過買大西北 沙田 都16000-17000一尺

280點間兩房

其實唔少舊樓都有
通常係好實用既眼鏡則 不過擺家私煩d
個廳細d 兩間房都正正常常
2萬蚊尺計 中西區 有兩房
點都好過大西北

280點間兩房

其實唔少舊樓都有
點都好過大西北

類似例子仲有同區嘅嘉輝花園

都幾貴下
不過配套幾齊 近鐵
不過巴士樂似唔多
都算香港中心位

過十球 過唔到壓測啦
都幾貴下
不過配套幾齊 近鐵
不過巴士樂似唔多
都算香港中心位

過十球 過唔到壓測啦

東九真係無咩盤好揀,去西九四小龍呀

唔好心急,今次呢個浪唔係咁簡單

280點間兩房

其實唔少舊樓都有
點都好過大西北

我心水都係想搵堅尼地城到上環果頭自己一丁友住
舊少少都唔怕
一係就奧運 返中環方便
280點間兩房

其實唔少舊樓都有
點都好過大西北

我心水都係想搵堅尼地城到上環果頭自己一丁友住
舊少少都唔怕
一係就奧運 返中環方便

我附近有d 20年樓 幾新淨
280尺到 560萬 2房一廳 2人家庭真係夠晒住

以前d屋有大窗台 依家唔計落實尺
行入去比想像中大
果個死人港豬噢搞到果邊好多大陸人
東涌自從東薈城大裝修之後無嗒好食,勝在環境清靜,但依家連呢樣都無埋

東涌最大缺點一定係交通 其次配套
屯門好過

東涌只會愈來愈多人, 同遊客爭設施, 我都令願要大西北

屯門四間戲院

前兩個盤有睇過,疊茵最好,較為方便.上年睇,430萬無買到

尚悅睇過 個位真係幾西下 果條大直路無遮無檔
行一次感受下 我自己接受唔到

好記得仲要比個垃圾AA玩,我講到明比420萬,佢話來到有得傾,來到之後叫我比左票先,一定要我臨約寫430萬,話仲有另外兩組客都出430萬,問佢業主咩價位即賣,話唔知,業主睇心情
第一城,河畔呢d最先跌

果堆300呎樓下單位
大單位仲幾硬

我其實唔明d 人炒沙中線點解會炒第一城國河畔

係喎
其實河畔真係好唔關事,同條鐵爭幾十丈遠
偉華嗰啲又殘則又差,都企得超級硬

癡住新城市丫嘛
東涌海堤灣畔靜局兩個多月以來終開齋!屋苑2座低層G室,實用面積844方呎,套三房間隔,822萬元售出,呎價9,739元

真係大食夾抵件 不過應該冇巴打睇東涌

同樣價錢 揀市區居屋 定東涌私樓好
始終新好多 外型靚好多
不過管理費好甘

車費都好甘,污染又嚴重,但個機場日落海景好無敵

仲有大陸人

好記得仲要比個垃圾AA玩,我講到明比420萬,佢話來到有得傾,來到之後叫我比左票先,一定要我臨約寫430萬,話仲有另外兩組客都出430萬,問佢業主咩價位即賣,話唔知,業主睇心情

呢啲真係好乞人憎
一就一二就二,你嘅工作就係中介,協調雙方
咩叫睇業主心情?咁你可唔可以去問吓業主420見票賣唔賣呢?賣一聲唔賣兩聲
真係好憎呢啲人

咁撚仆街

都幾貴下
不過配套幾齊 近鐵
不過巴士樂似唔多
都算香港中心位

譽港灣,沙中綫

咁撚仆街

咁個AA有咩用

咁撚仆街

咁個AA有咩用

巴打用邊間AA
開佢名等其他屯門巴打唔好中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞