首置上車綜合討論區

1001 回覆
21 Like 30 Dislike
我見到既係有好友挑人機先
睇黎又有人想轉移視線

話你眼殘啦,睇下即刻第二個回應乜料先啦
笑撚死,喂 宮園薰 你無撚病呀?日日唱淡樓市跌幾多幾多,業主嗌660 你還630? 又話樓爆點解唔鋤爆業主?

仲問樓按點做,你樓主專家喎,日日講樓市,咁都唔知?

等跌到330萬先啦,而家買接火棒呀

佢吹水友勿認真
630同600個首期都爭好遠。 起佢底都知佢無料扮四條

剩係計證券行都夠兩球

其實你班硬好真係做人有陣廢味
樓市升左咁多
香港人有幾球根本好閒
我睇淡等於我無錢買 葡萄你地班屯天元?
唔想搬去新界就係唔想同你班垃圾住

我開630 已經係16年價 600同630
首期根本無所謂
8月成交 785

你睇緊邊個屋苑? 630
等大家幫手睇下價
佢吹水友勿認真
630同600個首期都爭好遠。 起佢底都知佢無料扮四條

剩係計證券行都夠兩球

樓市升左咁多
香港人有幾球根本好閒

首期根本無所謂
8月成交 785

等大家幫手睇下價

死開啦你
嘉悅/海典點睇?

年頭換樓睇過哂泳池三寶
南浪料差,好多都有漏水問題,鑽石廳
海典嘉悅個則好細,唔介意都ok, 附近配套真心唔多

最尾簡咗卓爾居,位置方便,附件乜都有,最主要係入到屋個空間感係完全兩個世界,尤其主人房真係好正

卓爾居好似係大興附近
點睇大興

雖然好似喺卓爾居對面但位置其實差好遠,要上條大斜路先到。
我好耐之前睇,幾間啲走廊都好up, 但入面間格好四正好闊落,不過價錢反映哂啦
年頭換樓睇過哂泳池三寶
南浪料差,好多都有漏水問題,鑽石廳
海典嘉悅個則好細,唔介意都ok, 附近配套真心唔多

最尾簡咗卓爾居,位置方便,附件乜都有,最主要係入到屋個空間感係完全兩個世界,尤其主人房真係好正

卓爾居好似係大興附近
點睇大興

我好耐之前睇,幾間啲走廊都好up, 但入面間格好四正好闊落,不過價錢反映哂啦

幾年前去過附近 好似咩都無
呢家好多4xx萬 唔知係咪真盤

剩係計證券行都夠兩球

樓市升左咁多
香港人有幾球根本好閒

首期根本無所謂
8月成交 785

等大家幫手睇下價

死開啦你

唔講得架?
等大家幫手睇下價

死開啦你

唔講得架?

荀盤洗唔洗登大報?
深井都有1萬留下盤喇
其實好友淡友可否不在此post 恐嚇大家

提醒吓啲ching啫,有幾隻低置仔又鬼鬼鼠鼠走入嚟
死開啦你

唔講得架?

荀盤洗唔洗登大報?

屋苑咋喎
得你一台客呀? 你好巴閉架?
咩屋苑呀?
卓爾居好似係大興附近
點睇大興

係28hse whatsapp 問下aa ,無成本
深井都有1萬留下盤喇

豪景?
其實你除左識分化 群鬥之外
可唔可以比返D有用既市場資訊大家呢?

其他人都會講下自己睇樓、其他經驗、有咩樓盤咁
我唔知你地睇跌既係有心買樓定點啦

幾時有係度講過樓市好淡既野
你自己追番個原post睇下我有冇講先啦
次次見再淡友一黎就亂屈人

我意思係話你講下自己既樓市動向 分享下
好過你一黎就留言:
睇黎又有人想轉移視線

我無屈你 只係想大家唔好有挑釁大家既動作者
唔好誤會

無惡意既 係咪即係好友挑就得 淡友就唔得 無見過你地叫佢stop既
卓爾居好似係大興附近
點睇大興

send link黎我幫你問
深井都有1萬留下盤喇

豪景?

麗都
28HSE
唔知堅唔堅
卓爾居好似係大興附近
點睇大興

大興個位其實幾唔方便,出入行路就要上大斜
搭車得一條路,間中有大車頂住都幾煩
好聽就自成一國,實際就被孤立,你實地睇下先

屯門高質應該瓏門->卓爾居,唔近西鐵站要諗諗
好似無咩人想住青衣,但我住開好想買返青衣,希望有6球下盈翠

暫時睇無咩可能
到6球又大把承托
鬧少陣啦你地
講緊大維修呀卓爾居呀
無端端又變罵戰

條淡淡嬲撚到 講中哂,繼續講樓唔使理佢地

點樣講中哂呀?
你話人冇睇過 我咪答你睇過你果囉
你樓下間稻香係咪執柒左唔知幾多世紀呀
中唔中呀
日日咁柒串 係咪想人落search啫你

420唔知堅定流
https://m.28hse.com/tc/buy/695468

大興個位其實幾唔方便,出入行路就要上大斜
搭車得一條路,間中有大車頂住都幾煩
好聽就自成一國,實際就被孤立,你實地睇下先

屯門高質應該瓏門->卓爾居,唔近西鐵站要諗諗

果啲要6球
比得到6球好多選擇

420唔知堅定流
https://m.28hse.com/tc/buy/695468

Whatsapp問下啦
幾時有係度講過樓市好淡既野
你自己追番個原post睇下我有冇講先啦
次次見再淡友一黎就亂屈人

我意思係話你講下自己既樓市動向 分享下
好過你一黎就留言:
睇黎又有人想轉移視線

我無屈你 只係想大家唔好有挑釁大家既動作者
唔好誤會

無惡意既 係咪即係好友挑就得 淡友就唔得 無見過你地叫佢stop既

兩邊都有叫過嫁 無人聽
大家一人少一句啦 嘈得多都覺得煩
唔講得架?

荀盤洗唔洗登大報?

屋苑咋喎
得你一台客呀? 你好巴閉架?
咩屋苑呀?

宮園薰吹水狗又扮睇樓
邊個屋苑都答唔出
好似無咩人想住青衣,但我住開好想買返青衣,希望有6球下盈翠

暫時睇無咩可能
到6球又大把承托

咁6球下有咩盤好?返中環,想廿年樓齡內

420唔知堅定流

問緊,有消息話比大家知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞