首置上車綜合討論區

1001 回覆
21 Like 30 Dislike
過二年ge 康城呢?
沙田最唔好就係 新城市星期六日都係拉gip人 , 其他一流
同埋馬鞍山 同將軍澳南keep住都會有新樓
黎緊將軍澳仲會有兩間國際學校 真係中產區黎
馬鞍山d 迎海個類都唔小 唔係咁易劈價
lm
其寶如果我趕得到儲錢一定係康城新樓行先
康城仲有5期 只係距離地鐵站有一定距離
新都 響正地鐵上面 係好吸引既
最憎 同依班人生活 我接受唔到
咁又唔同 唐樓無𨋢 買舊樓我比較推薦買啲層數少 戶數多
得1部升降機果啲 大維修都平到你唔信
我唔明點解東港會貴 新都城, 新寶城咁多

ps: target 將中將廣東港
荔枝角四小定奧運四寶
附近無乜新供應,匯璽又無兩或三房
只能說坑口設施真係好好 咩都有
匯有二房 不過d則差 二房都要二廁又開kitchen
留名支持
馬鞍山同將軍澳都係我心水
個垃圾場都話執咗好耐
你依家都會比較唐樓同埋舊樓無lift 到時啲人比較新樓有會所 有露台 私人性高d
去到你講果陣時 啲露台要比錢打掉重造都似
咪就係lor 家居廢物去晒屯門 建築得廢鐡廢木材 又無味又衛生 重要因為人口少先唔關 第日重有137區發展 關閉真係遲日問題 even 依家同執咗冇分別
最簡單美孚新邨 成50年樓 依家幾何有啲後生接手 寧願細啲 簡四小
我諗太古城都有後生接嘅
太古城有父幹先接到,2房差不多1000萬,500萬首期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞