羽絨/風褸/旅行用品討論[6][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
96 Like 5 Dislike
撞衫*
想問吓大家滑雪嘅layering 會點著?
Heattech, tee, sweater, down vest, Hard shell?
就到時間可以幫下你,錢就唔洗啦

不過最好試晒碼,揀好晒,唔想去到等
如果十二月尾至一月中去東歐嘅話 係咪起碼要件PERMAFROST LIGHT DOWN先搞得掂
潮偉巴North face 有冇介紹

淘寶雙11呢件減到1158 人仔,諗唔諗得過
Thanks bro! Tg傾方便嗎
HTTP://t.me/wowya1
無乜...我睇得上眼既得summit series
比多少少買件PERMAFROST LIGHT DOWN算啦
麻麻地3 in 1, 單著入面個件又唔夠暖,單著出面個件又大件個頭
結果最後都係一件過

如果唔係我著唔落我都一早買左
我想保暖之餘要埋個款
Montbell 個啲打得唔睇得 Nuclei 香港又冇 唯有North Face
Permafrost Light Down都叫唔睇得?
羽絨黎講唔腫,收身,又輕,藍配色又好睇
如果佢都叫米芝連既話,咁我都投降
Koda得沙木尼有
S碼又大左d
有無類似同價位
年尾去韓國
Campsaver 今日訂 12月30前有無呢
唔係醜怪不過唔靚仔姐
我上次campsaver+代運 等左兩個禮拜到
代運係咪用buyandship
係呀
Campsaver koda得黑色
以低價錢高效能, 係真係得permafrost ...
買canada goose最平方法係咪用加拿大官網買再集運?
黑色百搭
Btw想個個code 去到幾時
考慮緊訂唔訂
想入佢隻深藍多啲
Btw code係75折code?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞