羽絨/風褸/旅行用品討論[6][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
96 Like 5 Dislike
想買atom LT hoody 其實係咪做到7折就應該沖左先 唔知black friday嘅時候會唔會再減 同埋有冇碼
但如果落雪嘅話呢兩件係咪都會頂唔到?
Montbell Storm Cruiser Jacket
arcteryx beta sl hybrid
最尾忍唔到手,雙11買左件TNF 嘅Jacket
我想問日本買Montbell 會平好多?
同埋原來我overlander 有85折,條女以前舊同事可以幫手
因為我驚萬一去到日本凍到縮
我上官網睇計tax 同我overlander 折後價一樣
想搭單問下 呢兩件如果1-2月去丹麥一般黎講頂唔頂到?如果再去北啲/聽極光係咪就頂唔到?thanks

確認一下,Arcteryx Atom LT hoody 應該都係無防風吧?因為好特別呢件無寫,想確認一下有怎理解錯。

另外想問多一樣,如果 Beta SL Hybrid fit size 係 S 碼,應該全部都係 S 碼吧?

謝謝!
潮偉巴點睇Alpha SV
實用性高唔高?
諗住冬天去日本著
前幾日去完 其實個價連TAX係平香港around 2-300
suggest係香港買算
Alpha Sv咁貴 剩係用嚟冬天去日本著 感覺上好唔抵 完全用唔晒佢啲功能 如果有錢就另計啦
有無人有印象
上年Patagonia 官網 Black Friday 有幾折?
Atom LT唔防風

每件嘅cutting都有啲唔同 你SL Hybird著S 唔代表所有都係S
覺得件嘢幾型又挺身
試著過覺得唔錯
但係唔係純風褸嚟?
得防風防水 要保暖要再著其他衫喺入面
半價都有,但block 左好多集運訂不到,pata 捉得好緊
有冇公司介紹?
有美國地址嘅話
patagonia online shop 收唔收 hk credit card? Or Paypal?

Thanks
可以試下
用paypel 穏D
好既,唔該晒!
Patagonia :
Payment information
We accept Visa, MasterCard, Discover and AMEX for payment. Patagonia will only charge for products purchased and shipped. All prices are in US dollars. Your credit card company will calculate the exchange rate at the time of shipment. For your protection, we require that the billing telephone number and the billing address match the address that is on file with the credit card issuing bank.
純防風防雨,但真係用唔晒佢嘅功能有啲唔划算
試過SV, 挺身好多, 但有幾何用得佢d 功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞