羽絨/風褸/旅行用品討論[6][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
96 Like 5 Dislike
幫下呀巴打!唔該晒你,連登有愛
你係nepal到租睡袋?帶咁多衫我要諗下行李應該點執 巴打果時一個大backpack搞掂?
我嗰時問朋友借mountain equipment 睡袋,
袋就60L搞掂
行緊會好熱,最多著住fleece,夜晚就凍到仆街
我都打算下年十月行
backcountry話唔ship to forwarders company 唔知最後岀唔岀到貨
巴打 新版係指 light parka?
咩羽絨先,普通羽絨一街都係喎
有件Thorium AR hoody s size
啱唔啱?
我見咁多巴打都係細碼,我要加大 想請問有冇分啲咩歐洲size亞洲size 咁
你咩身型呀
米8大肥仔
你試atom定beta
atom個碼細過hardshell 果d
BETA
我有件好似英國買既northface著M size 但日本買既著XL
atom 我試多次先
我1米8 200磅都係著BETA M fit size, L就鬆
我都懷疑日本仔D不死鳥D碼唔同 其實著數, 買佢地d 大/加大會平d
D外國網,次次都係大SIZE 先會有勁平
但我係鬼佬網買
咁可能統一碼數
咁咪仲好,XL 無人同你爭 仲平好多
係呀
今季不死鳥d色麻麻地, 想搵番d舊色買
據我所知Arc’teryx 啲碼係統一咗,冇分亞洲版,但就有分slim fit regular fit嗰類,但就同樣係slim fit,唔同種類嘅褸款(例如 Zeta LT,Alpha FL)都會有唔同大細
所以最好喺香港試清先好買
thanks 巴打
想要深藍nuclei ar
想要件Beta LT Madator
邊間集運
今日落銅鑼灣overlander試多次size先
atom lt jacket同hoody應該一樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞