羽絨/風褸/旅行用品討論[6][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
96 Like 5 Dislike
http://www.overlander.com.hk/product/details?code=0021106580#/?color=BK
潮巴 如果R2同呢件你點比較?今日試左montbell permafrost down parka加呢件打底都覺得幾好

我買左blbk 好靚
4月,好似出面-16度
我著左heattec, sweater, atom lt and nuclei AR, 下身著兩條褲
smartwool 行山會唔會太熱?係唔係有分幾厚?
好想買nuclei ar 可惜香港冇得試
Campsaver要verify payment 點搞
150行山冇問題,250就太厚喇
無野了
無試過montbell d fleece, 不過睇樣ok
我無係overlander 買過野.....
Camsaver話件野佢12月4左右先有
咁12月30前黎唔黎到hk
應唔應該cancel呢
好大機會用集運的話, 係黎唔切. 有fd 係美國就有得諗
想問件xs碼都困難重重
打去sogo又話有貨 去到鋪又話無賣cls
知唔知邊到有montbell permafrost down parka全黑?
有無巴打推介 黎緊的11月中12月去英國 芬蘭
本身做拍野 郁得多應該會熱
想買 Patagonia or arc’teryx 呢兩個牌子
有無保到暖又有款推介
個款又唔太差
想買,有特價未?同埋邊到有齊碼得試?
英國同芬蘭既冬天天氣完全唔同喎. 英國頂盡0 度. 芬蘭講緊唔係嚴冬都 -15 度.

你去第一頁睇番呢d 溫度range 既褸既推介, 自己揀
睇中 nuclei AR 但見你地話香港無
朝偉巴知唔知 patagonia 有無類似款
Lm
patagonia hyper puff parka
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞