羽絨/風褸/旅行用品討論[6][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
96 Like 5 Dislike
如果唔係單純為爆林就買得過嘅,畢竟佢嘅功能喺香港局限咗好多
坦白講,我會揀uniqlo 嗰件
唔該師兄!
你建議咩價錢買cerium sv?見到而家有三千三左右抵唔抵?🤔
Polartec alpha可唔可以代替到中層羽絨/fleece
$525 , 7折 = $367.5 USD = $2867 HKD 再加1舊郵費 , 即係約 $3000 HKD

急用既$3300 都係貴$300, 急既就唔洗等咁囉.
基本上所有牌子官方正價七折已經買得過,至於再平就要捕住喇
有無例子......? 睇中邊件?
不過而家冇乜色揀
到時black friday係咪會放返多啲色出黎架應該?
Patagonia US 官網 web special 比人cut左單
本身有and wander polartec alpha jacket
打算下年9月~10月睇極光
唔知要唔要再買過件中層
montbell permafrost light down應該暖過atom ar hoody??
點解一路追post都覺得permafrost可以係香港著既機會大過atom ar?
用咩俾錢?
有無巴打借到O記卡
自己Credit Card
HK credit card? 應該係唔收oversea card
其實保暖係差唔多 只不過Permafrost Light可以擋到風
我唔知喺集運問題定喺hk credit問題
買件薄中層 應該都得, 個陣唔會好凍
原來要同佢講先扣?
我仲打左去card centre 問佢有冇個code
Btw巴打們請問北角係邊間
有冇巴打知邊到有koda試
巴打d袖位同件衫唔會好長好大件咩?
想問如果12月去加拿大, 大概0-負5度, 睇中arcteryx嘅 Therme Parka / Camosun Parka / Magnus Coat / Koda Jacket, 因為個款比較Urban, 請問應該買邊件呢?
400蚊,平靚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞