羽絨/風褸/旅行用品討論[6][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
96 Like 5 Dislike
想問下呢件防唔防水,羽絨係咪唔應該淋到雨?
請教吓哩條ok嗎?12月去日本著會唔會熱

http://www.montbell.com.hk/product/details/0021101471
香港買好貴

gamma mx hoody 香港賣2.5-3K
只係冼水, 你唔係滑雪的話影響不大
唔係滑雪唔洗呢d, 普通牛仔褲就得
我都係怕涷
有咩推介
牛仔褲 + uniqlo 虧佬褲, 必暖
感謝。
就算滑雪著呢款都熱到生袋癬
想買Patagonia r3/ better sweater 做mid /outer layer

但r3 好似巳停產 有冇咩代替品?

black Friday會唔會有平? thanks
有無類似koda jacket嘅款
差唔多價位
同埋上次行sogo 見到tnf 有件兩層個d係咪唔暖?
Rab Photon X Jacket
Arcteryx Fission SV jacket
arcteryx Cerium SV Hoody
Retro X 應該係R3 水平

blackfriday 理論上會有減價
但retro x好似超大件?

成kg重 好似做唔到mid layer
你都啱. 需側R3 都600gram

最近磅真係得R2
https://m.columbiasportswear.hk/item/1623433

類似呢件既有冇其他牌子推介??
p.s 用緊,好正,好輕,好暖,
重可以縮到一個細咕𠱸咁,
有無巴打買不死烏會買女裝?
著過男裝s碼都好大件好長
巴打咩身型 著咩碼?
有d型號有xs
點解? 我都係買左jackey出面加hoody shell
巴打咩身材?
聽講幾修腰
巴打你幾高..

我173矮撚 58KG 著S碼岩岩好去到盤骨位

利申:上年BF買左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞