羽絨/風褸/旅行用品討論[6][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
96 Like 5 Dislike
依排永安/SUGO 有無 薄羽絨 高CP? 或者等BF都OK
平時中意著係入面再著褸
Uniqlo 最高cp
請問大家有無咩雪地着嘅boot推介?
好似Timberland咁嘅款會唔會有
消委會測試左好似係
雖然一直覺得消委會d測試都唔係十分專業,但始終人地有限資源要做咁多款測試
應該好多巴打買q 哂
有條褲, 不如買 outdoor research
pish
係, 應該叫最平
Atom ar 邊度仲有得試
想問atom LT同 AR size係咪一樣,只係搵到LT可以試
有無巴打著/用過Marmot?
有件Fordham Down jacket 上年去過烏魯木齊都夠用,但係黎緊去冰島會唔會唔夠頂?
如果有追post就知兩個size唔同 AR要著細一碼 如果LT著L AR就要著M 不過最好真係搵到地方試
算吧啦,見到好多人啲問題都係重複又重複
sorry,睇錯
當我冇講過
rab xenon x jacket 對我個人黎講應該3-12度先會著(利申:怕凍)

舊年聖誕去瑞士零下幾度,入面著件fleece 同保暖內衣,外面加埋xenon x 已好暖

雖然我都真係見過有人係香港20 度都著 xenon x
btw ,我12-16 度會著uniqlo薄羽絨,俾大家多個參考知道xenon 個保暖度
campsaver好多不死鳥都75折了
Montbell Permafrost Light Down Parka
呢件可唔可以著去落雪嘅地方?裏面要再著野?
Patagonia r1同r2嘅有咩分別? 個人比較鐘意r2
Atom AR US$224.25
追下post la
留名等買atom lt
atom LT真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞