羽絨/風褸/旅行用品討論[6][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
96 Like 5 Dislike
有無雪褲可以介紹下
防風防水保暖
budget <700
有無可能
ps去哈爾濱著
Atom LT
Montbell 有好多喎, 不過你要自己去睇. 有d 款係有d d 羽絨, 有d 就齋shell.
我今量去overlander睇都有少少款有八折
巴打得閒可以去睇睇
依家8折出手定等black Friday 先出手好?
睇下你等唔等住用 急嘅咪依家 唔急可以等嘅咪Black Friday先出手 你預咗Black Friday要比平時用多啲時間先收到啲貨
其實atom LT 香港幾度岩著
15~20
其實shell jacket件件都係防風防水,各位巴打可唔可以講下自己最中意邊件?論外型論功能性都得,最好緊係兩樣兼備
我舊年冬天大部分時間都係著lt
我自己得件BETA SL 但已經覺得件衫好勁, 會想入件BETA LT試下
我反而想知點解你地咁想買shell 你地真係有需要用到咩
10月去完北歐旅行.....發覺真係有需要
啱呀,北歐經常大風,去郊外啲地方shell 比較好用
仲有兩三年要留係歐洲 想問下各位巴打推薦買shell定直接買kappa hoody好?
上年全個冬天都係lt,最多加件保暖底
咁其實外面加件beta SL 係咪已經夠做
你睇呢個post 係會見到每個人用件atom lt 都會唔同. 我個人係怕凍, 我自己著到15度倒就裡面要加著cashmere 冷衫, below 12 度轉Nuclei Ar.
潮偉巴 知唔知有乜網有賣xs koda
睇你本身有無羽絨, 同你去既地方冬天係講緊幾度
都係第一頁第四個post 個幾間....我淨係知個d..
patagonia snapt喺black fri 會唔會有折?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞