羽絨/風褸/旅行用品討論[6][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
96 Like 5 Dislike
可唔可以俾條link我thx
咁如果一件過既話arcteryx有咩推薦
我建議你睇左第一頁先
你先係第一頁睇左邊款你鐘意, 適合你要既溫度, 你揀幾件, 再講下你諗住點用, 咩月份用, 同邊個國家用先有得俾建議. 因為第一頁既褸由17度一路到-15都既都有, 不過唔會有一件褸cover 晒成個range
夠做
有冇英國巴講下你地係邊到買
黎緊black friday 想係英國買
我喺facewest同alpinetrek買
平就一定冇美國網咁平啦 好過冇囉
上idealo或者pricespy啲格價網睇下
岩岩再去睇番已經冇左
邊個網可否我參考下謝謝
暫時睇就覺得Arc’teryx Kappa Hoody - Nuclei AR同Arc‘teryx KODA JACKET好似ok
主要都係香港凍d既時候著
另外都有睇中Tnf嗰d TRICLIMATE JACKET,goretex面
Koda sogo 3999
問d咩
我都諗緊訂唔訂
唔該潮偉巴
係平定貴?
上網買3000左右
沙木尼33xx
我照實答hkg 自用,佢照寄

原來係800再6折 ,$500唔洗
問過sales 話防風防水
Gore tex好貴,我只係應付一般雪地行走 擋下風
真係滑雪就租裝備

定買件mont bell 3合1 #1102432 但我見唔係羽絨係保暖綿

抓毛有無保暖厚身推介? 大約$800 見montbell好似都唔錯

Thanks
Overlander vip sale緊 有無巴打可以益下我
俾返多少錢你 大家開心
邊到有賣koda xs 3xxxx
今日搵到有街鋪$1920會員85折
試左Light現貨,個sales又係咁話-10度夠暖夠暖
想問潮巴知唔知permafrost down pk個size同light係咪一樣?
想入件r1 邊個網最平?黎緊black friday會唔會平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞