羽絨/風褸/旅行用品討論[6][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
96 Like 5 Dislike
好似係,佢係全網7折跟住唔記得邊幾日會再出7折code,可以折上折
果陣買左件r2
又唔算好快比人買晒,咁當然唔好太遲買啦
折上折太概係幾月?會唔會得返d XL, XXL揀?
咪上年black fri,今年唔知
果陣睇齊碼
想問montbell permafrost light喺overlander仲齊款齊碼嗎?
有朋友早幾日去咗銅鑼灣嗰間 嗰間黑色好似已經冇晒 另外兩隻色好似仲有
Permafrost 舊年係俾我地巴打買斷全香港所有碼
得番20% off

一係你等到black friday d promo 出就會有30% off
咁快
我係建議, 真係有需要買Permafrost 既人, 唔好等.

你如果係真係需要去d 凍既地方, 唔好諗住用d 平既野會代替到, 最平我所知有Goretex Windstopper (100% 防風) 而有800 fp 羽絨既, 最平既係Montbell Permafrost Down parka 同 Montbell Permafrost Light Down Parka. 當然, 如果你有錢, 咁就多好多選擇. 就唔洗咁急.

你係需要既, 立刻行動. 日本買到既就去日本當地買. 否則香港趁有貨就入. 舊年係過後好多人問邊到有貨.
報告,銅鑼灣金鵝同希慎都冇晒黑色,而希慎有新開張優惠,walk-in都有95折 扑了blbk色,真係幾靚
1月去日本
睇官網個價PERMAFROST LIGHT DOWN PARKA
對返RATE平幾舊水
可能都有mon post
見你個個試arcteryx 即刻唔理你
巴打咁快手
開咗間overlander
atom ar香港冇女裝? 行左sogo ifc都話冇女裝
試左atom LT,xs岩岩好,s就鬆身啲入面可以著厚衫
咁我ar應該揀咩size?
唔知有無off topic, 如果有請見諒....

我將會1月尾去英國manchester and london, 諗住買The North Face Men's Apex Elevation Jacket(https://www.amazon.com/North-Face-Mens-Elevation-Jacket/dp/B078SZ9V7Y?th=1)同入邊加件uniqlo羽絨, 唔知夠唔夠暖, 各位有無更好嘅推介?

我睇過件Apex Elevation, 貪佢唔算太厚, 係香港涷少少都應該著得
英國唔係特別凍, 應該ok
Atom LT 你著到S 的話, Atom AR 可以買XS.
巴打們點睇PATAGONIA件ISTHMUS PARKA 有d想入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞