羽絨/風褸/旅行用品討論[6][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
96 Like 5 Dislike
去錯舊post 留言

再問一次

有冇Ching 可以俾comment 考慮緊Arcteryx Beta SL Hybrid vs Alpha SL , 有冇邊款有明顯優勢 (主要舒適度同耐用度)?
Patagonia 換季咁平

門市定咩online shop ?
我件XL Kappa Hoody終於到左
剩係睇都覺我大件
我件XL Kappa Hoody終於到左
剩係睇都覺得大件
裏面著gamma mx hoody
出面著SL得唔得
0-5度
巴打要幾肥到冇人有先著到xl
唔得啦0-5
ching,黎緊黑五想買件kappa hoody,但搵唔到試,我著atom LT中碼,kappa hoody 應該要著咩碼?thx
推推 有無人知?
想搭單問埋點睇patagonia 嘅torrentshell

Torrentshell同arcteryx 嘅beta sl又邊件好啲
要加d咩好
Outdoor research gripper sensor 手套, 有windbreaker 又可以touch screen, 又唔係太厚,買啱size㩒快門都無問題
留返香港戴都得啦
香港冬天唔洗用咁靚既手套都頂到
crew 定 zip?
crew 急用可買1件頂住先, 利申 買過US$47.5, us$51.8
上年見都係 us$55-60咁上下
想問吓有冇人知道superdry開始減未
alpha fl > beta lt > beta sl hybrid > beta sl > Torrentshell
SL 系列GORE-TEX Paclite 唔耐用
Beta SL Hybrid係易磨損既位用左較Paclite 耐用既GORE-TEX C-KNIT料
所以耐用少少, 不過最好緊係直接買LT 同FL 系列,
利申: 我從來唔考慮SL系列, 寧願著普通褸算
感謝巴打, 買左, 真係好抵
用app 9折完, 滿2000-300, 1600-200, 800-100
我都抽中左20現金劵 可惜無建行卡
尖東個間?聽日睇下先
torrentshell一定係最後選擇
件野又焗著左3年入面層野甩晒
唯一好處係平
Goretex 係咪三年就開始甩皮wear out?
應該係S, 當然最好就試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞