羽絨/風褸/旅行用品討論[6][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
96 Like 5 Dislike
我驚你送唔到黎
Ar hoody 好似sogo 先有貨
旺角2間都冇
各位巴打知唔知觀塘有乜鋪頭可以睇下啲arcteryx?
薄個隻羽絨就無啦 大大舊個啲有一件 冬天多數都係-1到5度咁上下 但問題係有時好大風 所以買件shell又好似無乜用
姐係IFC專門店唔一定有貨同碼試?咁想試碼應該去邊到好?
BF訂完要咁耐先有貨?超過一個月嫁?我都係第一次BF訂野
superdry 上哂雪山拍廣告
又呃鳩人
陣間又有台灣仔中伏就好笑
Kappa Hoody 啦, 一件過
黑5 出優惠未
喺日本千葉outlet入左件Mammut 3layer c-knit風褸
正價¥51840 6折
性格比算高
有GORE-TEX料風褸
大牌子起碼都3K+ HKD
睇下英國black friday有無平先 買翻件 多謝巴打意見
滑雪同出街好唔同
你著羽絨滑包你收皮
正正經經買件滑雪褸
我係韓國日本滑 -10 ~0度
Heattech + fleece + jacket
大家用開咩開咩手套?
黎緊一月中 日本 東京 北海道用

The north face 既ETIP™ GLOVES點睇?
貪佢夠slim有touch screen
不過去到北海道應該唔夠暖
唔通要買兩對

https://www.thenorthface.com/shop/etip-gloves-nf0a3kpn?variationId=AVM
https://www.thenorthface.com/shop/mens-denali-etip-gloves-nf0a3kp5?variationId=FLC#hero=0
uniqlo heattec手襪都夠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞