羽絨/風褸/旅行用品討論[6][黑五] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
96 Like 5 Dislike
hi 巴打

atom LT 比 atom AR 細一個碼
咁Nuclei AR同atom AR 呢
香港著Nuclei AR會唔會太熱
同埋邊到會有得試,之前去ifc 都冇,得atom LT
請問有冇巴打可以share Campsaver 個25% Off嘅code
nuclei ar 同atom ar 差唔多同sizing, nuclei ar 約大atom ar dd 咁多. Nuclei ar 我hk 12 度以下著
自己諗下M size 著唔著到多件笠衫係裡面, 唔得買L
想問下巴打們如果想保暖又防風,入面剩係著heattech同笠衫
permafrost light down parka係咪最好選擇?
不過我追post睇到係咪比巴打掃晒門市啦?
潮偉巴 想問下 我atom lt 係著s kappa 都一樣?
香港好似無kappa 似?
有atom lt 下件買atom ar定permafrost light down parka好?
Campsaver 折左75折 209未計運費抵唔抵屌
定等black Friday 好
Campsaver 折左75折 USD209未計運費抵唔抵屌
定等black Friday 好
Atom Ar 唔係hoody
沙木尼無 kopa xs
想問下現貨邊到有
巴打們,我想問下保暖內衣邊個牌子好?
smartwool250
odlo
以上2個邊個暖D。
Thanks Ching
最後入咗件s
黑色的話
我都諗緊 之前有bug嗰次遲疑咗冇買到ar
巴打點睇blueplace呢間野?
見佢防風防水褸做折原價1800減到600
諗住呢件做最外層之後montbell 1101466+抓毛外套
入面打2件底再暖包
下身著條保暖+防水防風
咁樣裝備夠唔夠頂-20度
仲有blueplace呢間野d羽絨又係好平
但得650fill 90/10
唔知係鵝定鴨毛
M 啦 到時熱得濟要除褸hoodie好睇過著住件打底
呢句真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞