[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(2) 硬件問題 [369]

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
已做白老鼠

n5x enroll左都仲未收到update

已做白老鼠

n5x enroll左都仲未收到update

有大問題記得 report 俾 Google 知

點解咁食電

點解咁食電

我嗰部都好倒水

點解咁食電

我嗰部都好倒水

仲等我以為7.1.1會正常番,一整完機之後restore番啲資料唔通又要清data降番6.0.1
pixel幾時有行貨?
pixel幾時有行貨?

好幾年都唔會有

點解咁食電

我嗰部都好倒水

仲等我以為7.1.1會正常番,一整完機之後restore番啲資料唔通又要清data降番6.0.1

吓。慳電到爆喎
play service 依兩日好似怪怪地

利申我無事

點解咁食電

我嗰部都好倒水

吓。慳電到爆喎

一個鐘多啲差唔多冇左一半電

點解咁食電

我嗰部都好倒水

吓。慳電到爆喎

冇乜wakelock
又冇app特別食電
訊號收得幾好
係咪粒電老化🤔

點解咁食電

我嗰部都好倒水

吓。慳電到爆喎

冇乜wakelock
又冇app特別食電
訊號收得幾好
係咪粒電老化🤔

唔知有冇app可以check電
btw部機今個月廿號先岩岩好一年,咁快就打柴

點解咁食電

我嗰部都好倒水

吓。慳電到爆喎

咦,你嗰部係乜嘢機

點解咁食電

我嗰部都好倒水

吓。慳電到爆喎

咦,你嗰部係乜嘢機

n5x
話說 我條叉電線未到一年就烂 到邊到買好
話說 我條叉電線未到一年就 到邊到買好

點解咁食電

我嗰部都好倒水

吓。慳電到爆喎

咦,你嗰部係乜嘢機

n5x

哦...以為你部係pixel
死咗部
死咗部

有部收左皮?
死咗部

有部收左皮?

冇 unlock 嗰部
system/recovery 都入唔到
驚嘅話就換機啦,真係慢慢等佢死機咩
利申: 次次一出 update 就 flash,未驚過

依家出面細鋪啲水機, 10居其9係美版, 乜英版咁難搵架
死咗部

有部收左皮?

冇 unlock 嗰部

如果驚會死 ,應唔應該unlock bootloader 先?
到時有事 可以有得試下flash
死咗部

有部收左皮?

冇 unlock 嗰部

如果驚會死 ,應唔應該unlock bootloader 先?
到時有事 可以有得試下flash

unlock會冇原廠保(好似係)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞