[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(2) 硬件問題 [369]

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
要開 MTP 只需要撳個 notification 再揀 Transfer files
sor 上面 quote 錯人
不過我要講嘅嘢已經講晒
我錯了,哈力馬龍巴打先岩
我錯了,哈力馬龍巴打先岩

你明就得
網上太多人亂講嘢
我相信你都唔係有心誤導人,但係有時有啲嘢係要澄清返嘅
E家邊到仲有 NEXUS6P/5X賣

有都唔會買啦吓
兩部都有硬件問題喎
小弟想問下係香港除左鬼域,有冇師兄試過係第二度出Pixel細機

我係深之都買,平過鬼域同款5百左右,自己上Price.com.hk睇下,鬼域就有保養好似係18個月保

有都唔會買啦吓
兩部都有硬件問題喎

5x仲正常運作中

有都唔會買啦吓
兩部都有硬件問題喎

5x仲正常運作中

咁我嗰部都正正常常

有都唔會買啦吓
兩部都有硬件問題喎

5x仲正常運作中

咁我嗰部都正正常常

6p正常 不過倒水

有都唔會買啦吓
兩部都有硬件問題喎

5x仲正常運作中

咁我嗰部都正正常常

6p正常 不過倒水

5x正常

有都唔會買啦吓
兩部都有硬件問題喎

5x仲正常運作中

咁我嗰部都正正常常

6p正常 不過倒水

5x正常

換左底版既6P正常運作中
唔好意思各位巴打我冇追post
部6p過左保大約兩個月就中bootloop
打上google佢話我join左beta program唔會跟, 我即刻上網unsubscribe番, 佢話會再review我個case

係咪好大機會收皮
打上google佢話我join左beta program唔會跟, 我即刻上網unsubscribe番, 佢話會再review我個case

係咪好大機會收皮

第一頁啲嘢答咗你未?
唔係話經google store買既5x 6p
死bootloop既話都可以叫google 換部新咩?
下半年轉機 應該會係Nokia 8同pixel2中間揀 nokia話會有monthly update 好吸引 但又對親生仔有情意結
之前Google個邊話pixel will stay premium又驚一驚 怕佢又比唔到同價feature set

有都唔會買啦吓
兩部都有硬件問題喎

5x仲正常運作中

咁我嗰部都正正常常

6p正常 不過倒水

5x正常

換左底版既6P正常運作中

15年12月5x 正常運作,係舊電開始有少少黎料

係咪好大機會收皮

第一頁啲嘢答咗你未?

有D又話過保照搵google換, 有D又話搵華為比錢整底版

係咪好大機會收皮

第一頁啲嘢答咗你未?

佢係咁叫我落番7.1.1先, 屌你老母我就係開唔撚到機呀ON9

係咪好大機會收皮

第一頁啲嘢答咗你未?

佢係咁叫我落番7.1.1先, 屌你老母我就係開唔撚到機呀ON9

你開唔倒佢唔會知你有冇落到

係咪好大機會收皮

第一頁啲嘢答咗你未?

你入唔入到 recovery? 入到就 flash ota image
flash 唔到就試下照同佢講

係咪好大機會收皮

第一頁啲嘢答咗你未?

你入唔入到 recovery? 入到就 flash ota image
flash 唔到就試下照同佢講

入到bootloader, flash左一次6.0.1 (MTC20L) (冇flash userdata)都係唔得
佢係鳩咁叫我flash番落去先, 我開唔撚到機login google ac我flash乜你都唔得架啦
小弟想問下係香港除左鬼域,有冇師兄試過係第二度出Pixel細機

我係深之都買,平過鬼域同款5百左右,自己上Price.com.hk睇下,鬼域就有保養好似係18個月保

其實鬼域個保養係點架
有冇巴試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞