[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(2) 硬件問題 [369]

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
5X 乜病都無揮手區

用Nexus 6 死守6.0.1

我問左Google, 佢話香港用唔到volte 唔關佢地事, 係香港電話商無開俾pixel 用😥😤

真心一問volte同lte有乜分別?

打電話唔駛跳去3G
pixel chrome出嗰notification msg點解係殘體字嘅(鎖機畫面都係)?

打電話果度都有殘體字,唔知咩事

set 咗咩語言?
5X 用緊 English (Hong Kong) + 中文 (香港) 冇事

一樣

禁樣係最穩陣

試下先,THX
右上電量%個icon細到仆街
唔root有冇得轉?
部pixel唔想root 住想玩下android pay 先
5X 乜病都無揮手區

5X
5X 乜病都無揮手區

5X

5x 7.1.1乜事都無
5X 乜病都無揮手區

5X

有一部係

另外嗰部研究緊點寄返去英國保養
5X 乜病都無揮手區

5X

有一部係

有兩部暫時正常
另一部換過板

等新nexus 換
5X 乜病都無揮手區

5X

有一部係

有兩部暫時正常
另一部換過板

等新nexus 換

都唔知香港有無得賣
5X 乜病都無揮手區

5X

有一部係

仲有保養?
5X 乜病都無揮手區

5X

有一部係

仲有保養?

英國/EU 原來係兩年
睇怕今年都係無NEXUS行貨玩

叫 pixel
5X 玩唔到 Pokemon Go
5X 玩唔到 Pokemon Go

首先,你部機過唔過到 safetynet check 先
屌啦星
nexus 5x
早幾日屎忽痕上左android 7
頭先中左bootloop
舊年三月尾google store買即係未過保啦? 是咪有得換過部 ?

叫 pixel

用緊6p既巴打舊電用到幾耐
我個部四個鐘就10%(得搭車一個鐘到係開住嚟用)
屌啦星
nexus 5x
舊年三月尾google store買即係未過保啦? 是咪有得換過部 ?

屌啦星
nexus 5x

咁係打去Google定LG換
屌啦星
nexus 5x

Store就打去Google
唉 跌崩左就pixel
pixel chrome出嗰notification msg點解係殘體字嘅(鎖機畫面都係)?

打電話果度都有殘體字,唔知咩事

set 咗咩語言?
5X 用緊 English (Hong Kong) + 中文 (香港) 冇事

一樣

一樣
尋晚喺鬼域買咗部國際版喇!
開心使用中

鬼域係咪冇5”藍色

無問呀, 答你唔到
屌啦星
nexus 5x

Store就打去Google

搵極都唔知打邊個電話
佢話currently 無電話服務但係嗰個係美國google
有無香港條Hotline?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞