[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(2) 硬件問題 [369]

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
今個月有update解決pixel個speaker問題

又話硬件問題

果個apps 問題
今個月有update解決pixel個speaker問題

又話硬件問題

果個apps 問題

個喇叭有咩問題?
我update咗,特登裝返嗰個app試,仲有啲啲拆……比之前好咗好多

不過其實我正常睇youtube,聽歌,鈴聲開盡都無拆聽,係有啲人睇完報道,用都未用過就話個speaker大啲啲就拆
我update咗,特登裝返嗰個app試,仲有啲啲拆……比之前好咗好多

不過其實我正常睇youtube,聽歌,鈴聲開盡都無拆聽,係有啲人睇完報道,用都未用過就話個speaker大啲啲就拆

拆就唔會, 但喇叭本身差就真

我update 完, 完全冇拆。聲量一樣。

正!
你地係咩版?我英版無更新

自動 OTA 不嬲都係分階段 roll out 架啦
想快就自己 flash
我部5x舊電係虧虧地

5x內置電保養係未計一年定半年

我係美版
我部5x舊電係虧虧地

咩app
我部5x舊電係虧虧地

你肯定係關粒電事?
我部5x舊電係虧虧地
https://holland.pk/afvcj9h3

咩app

GSam Battery Monitor
我部5x舊電係虧虧地

你肯定係關粒電事?

定係關部機倒水事
我部5x舊電係虧虧地

你肯定係關粒電事?

定係關部機倒水事

一定又係關808事
咩 APP 介紹吓
有無巴打響ULM訂左Pixel而近日又收到機

我等左成2個月有多, 佢次次都話有大log貨返緊但永遠無我份....

已經等到好心淡, 追都唔想再追

1號訂完,4號收到機
白色細機128

屌呀咁快

我大銀128 GB

其實我見大機長期都係寫住preorder
我本身就係想買白色細機128,見到in stock即刻狗衝

試吓打去問啦
我之前都係等咗接近兩個月 打去問然後即日出貨
佢哋似係多單然後漏單咁

我等左成2個月有多, 佢次次都話有大log貨返緊但永遠無我份....

1號訂完,4號收到機
白色細機128

屌呀咁快

我大銀128 GB

試吓打去問啦
佢哋似係多單然後漏單咁

我下星期打去, 聽日去廣島, 無時間
前日收到佢地e-mail話會treated as top priority, 不過呢句上個月已經講過

1號訂完,4號收到機
白色細機128

屌呀咁快

我大銀128 GB

試吓打去問啦
佢哋似係多單然後漏單咁

前日收到佢地e-mail話會treated as top priority, 不過呢句上個月已經講過

點解唔買鬼域水貨,又有18個月保養!只貴800左右

1號訂完,4號收到機
白色細機128

屌呀咁快

我大銀128 GB

試吓打去問啦
佢哋似係多單然後漏單咁

點解唔買鬼域水貨,又有18個月保養!只貴800左右

鬼域我見大銀128要HKD 8390 wor
ULM我訂都係7300左右
不過最大問題係我住緊響外國
終於 flash 咗 N4F26O
未死得

順便 set up 返 magisk 11.1
又 bypass 到 safetynet 喎好似
終於出事
睇睇下youtube突然hold住畫面然後自動熄機
正常開機開唔返
power+vol一齊禁就有畫面但入唔到使用畫面
係咪收左皮?
5x裝左2月security patch兩個鐘hang左兩次機
係百老匯買既5x係咪都係一年保?
15年12月中買依家先黎bootloop
係咪無得整?
5x裝左2月security patch兩個鐘hang左兩次機

Hang就無,不過reboot 個時load左好耐,我仲以為佢bootloop玩完
好彩最尾都開得返
終於出事
睇睇下youtube突然hold住畫面然後自動熄機
正常開機開唔返
power+vol一齊禁就有畫面但入唔到使用畫面
係咪收左皮?

,我嗰陣都係睇睇下 YouTube收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞